Ahmet Çalık'ın ruhu tekbirlerle şad oldu

Ahmet Çalık'ın ruhu tekbirlerle şad oldu
Adana Demirspor maçında Ahmet Çalık güzel bir şekilde anılırken akılda kalan reşrik tekbirleri oldu

Milli ve manevi değerlerine bağlı, duruşuyla, karakteriyle, beyefendiliğiyle, yardımseverliğiyle örnek olan Ahmet Çalık'ın vefatı herkesi yasa boğmuştu.

Bir çok takım Ahmet Çalık'ı rahmetle andı. Konyaspor kulübü de Ahmet Çalık'a öz evladı gibi sahip çıktı. Vefatından bu yana her anında onu andı.

Merhum Ahmet Çalık için büyük anma Adana Demirspor maçında yapıldı. Mücadelenin başından sonuna kadar anıldı. Ancak en güzel detay futbolcular sahaya çıkarken hoparlörden çalınan teşrik tekbiri oldu. Segah tekbirle birlikte duygular tavan yaparken Ahmet Çalık'ın da ruhu şad oldu.

Konyaspor Kulübüne teşekkür eden vatandaşlar, "Ahmet Mü'min doğdu, Mü'min yaşadı, Mü'min öldü. Ahmet dualarla, Fatihalarla uğurlanmak isterdi. Mü'min bir insana yakışır anma oldu. Her zaman milli ve manevi değerlere sahip çıkan Konyaspor Kulübü'ne örnek davranışı için teşekkür ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum