Ahmet Davutoğlu'ndan bedelli askerlik açıklaması

Ahmet Davutoğlu'ndan bedelli askerlik açıklaması
Son günlerde tartışmak konusu olan bedelli askerliğin çıkıp çıkmayacağı ile ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu canlı yayında sorulan soruları yanıtladı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, canlı yayında Nasuhi Güngör'ün moderatörlüğünü yaptığı programda gazetecilerinsorularını yanıtladı. Çıkması beklenen bedelli askerlik ile ilgili izleyicilerin attığı tweetlere cevap Davutoğlu şunları söyedi: 
 
"ÖNÜMÜZÜ DAHA RAHAT GÖREBİLECEĞİMİZ BİR TABLODA DEĞERLENDİRECEĞİZ"
 
"Belli yaşı geçmiş kişiler artık orduda aktif bir şekilde değerlendirilemeyecekse, bu birikmenin de önünde geçmek lazım. Ama öbür tarafta da bölgemizdeki şartlar malum. Tezkere tam biz bu konuları konuşurken 6-7 Ekim olayları yaşandı. Irak'ta ve Suriye'de çok riskli bir atmosfere girildi. Bu kararı alırken bütün bu riskli atmosferi de değerlendirmemiz lazım. Önümüzü daha rahat görebileceğimiz bir tabloda bunu değerlendirebiliriz. Böyle bir beklentiyi hemen yarın olabilecek gibi gündemde tutmanın da kimseye bir faydası yok. Sukunetle herkesin önümüzdeki gelişmelere bakması lazım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.