Ahmet Eser: Telafi edeceğiz

Ahmet Eser: Telafi edeceğiz
Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, evinde kaybettiği Fethiyespor maçının telafisini yapacağına inanıyor.

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, evinde kaybettiği Fethiyespor maçının telafisini yapacağına inanıyor. Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser, “Kaçırdığımız iki penaltı ile maçın skorunu aslında kendimiz belirledik. Rahatlıkla kazanabileceğimiz bir karşılaşma oldu. Kaybedilen puanların telafisinin önümüzdeki maçlarda yapılacağını umuyoruz” dedi.

Eser, “İç sahada oynuyor olmamızın da getirdiği avantajla maçı kazanmak istiyorduk. Bunu yapabilecek güç ve becerimizin olduğunu da biliyoruz. Fakat karşılaşma içinde işler istediğimi gibi gelmedi. Esasında maçı kazanabilecek kadar gol pozisyonumuz var. Ve belki futbol tarihinde ender görülen olaylardan birisini yaşadık. Kazandığımız iki penaltı atışını da gole çeviremedik. Kaçırdığımız iki penaltı atışı ile aslında maçın sonucunu kendimiz belirledik. Böyle olması bizi daha da üzüyor” diye konuştu. Rakiplerin Konya’da sürekli kapandıklarını ve önce beraberliği düşündüklerini kaydeden Eser açıklamasını şöyle sürdürdü: “Lider Ümraniyespor ve şampiyonluk adaylarından Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında da bunu gördük. Rakiplerimiz Konya’ya çekinerek geliyor. Savunma güvenliğini bir an olsun bırakmıyor. Çakılı defansla oynayan rakiplerimiz karşısında gol bulmak, oyunu açmak zor oluyor. Bu nedenle iç saha maçlarında yaşadığımız sıkıntı ortada. Teknik heyetimizin buna çare bulmak amacıyla antrenmanlarda farklı çalışmalar yapıyor. Ümit ediyoruz ki iç sahada oynayacağımız ilk maçta galibiyet alırız. İçerde kaybettiğimiz puanlarında bu hafta deplasmanda oynanacak Aydınspor karşılaşmasında telafi edileceğine inanıyoruz. Biz yönetim olarak futbolcularımız ve teknik heyetimize bu konuda güveniyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.