Ahmet Hakan Medeni ölü haline gelecek

Ahmet Hakan Medeni ölü haline gelecek
İstesek sinek gibi ezeriz, merhamet ettik de hayattasın

PKK destekçisi olmakla suçladığı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ı önceki günkü yazısında “İstesek sinek gibi ezeriz, merhamet ettik de hayattasın” diye yazan  Star gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü yazısında da Hakan’ın meslek hayatını ‘bitirdi’ dedi.

“Hakan’ın PKK terör örgütüne desteği sebebiyle basın hayatı bitmelidir, bitmek zorundadır ve bitecektir” diyen Küçük, Hürriyet yazarının yaşayan bir ‘medeni ölü’ haline geleceğini yazdı.

‘Doğan’ın zorlamasıyla dansöz gibi döndü’

‘Vız gelir tırıs gidersiniz!’ başlıklı bugünkü yazısında, Hakan’ın 7 Haziran genel seçimleri öncesi PKK’yı açıkça desteklediğini yazan Küçük, şöyle devam etti: “Bu coşkun tip PKK terör örgütünün legal görünümlü uzantısı için aleni militanlık yapmıştır. Hemen herkes Ahmet Hakan’ın PKK destekçiliği yapıp sonra son 1 ay içinde patronu Aydın Doğan’ın zorlamasıyla dansöz gibi döndüğü gerçeğini teyit etmektedir.”

‘Şehitlerimizin ölümünde sorumluluğu var’

Hakan’ın basın hayatının bitmek zorunda olduğu ve biteceği iddiasında bulunan Küçük, “Ahmet Hakan tıpkı ABD’de olduğu gibi bir yaşayan “medeni ölü” haline gelecektir. Bunu hep beraber göreceğiz” diye yazdı.

Tüm medya bir olup üstüne çullansa da doğru bildiğinden vazgeçmeyeceğini vurgulayan Star yazarı, “Ahmet Hakan’ın PKK terör örgütüne desteği ve dolayısıyla şehitlerinizin ölümünde dolaylı sorumluluğu vardır. Bu durum Ak Parti’nin dışında MHP’de de ve gerçek Atatürkçü CHP’lilerde de büyük rahatsızlık uyandırmıştır” ifadelerini kullandı.

‘Kimin galip geldiğini göreceğiz’

Küçük yazısını, “Ne yaparsanız yapın beni asla yıldıramazsınız. Vız gelir tırıs gidersiniz. Kimin galip geldiğini de hep birlikte göreceğiz” cümleleriyle sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.