Ahmet Örken'den hakem kararına tepki!

Ahmet Örken'den hakem kararına tepki!
UCI hakemleri tarafından diskalifiye edilen Konyalı Milli bisikletçi Ahmet Örken, hakemlere tepki gösterdi. Suçlu olduğunu ifade eden Örken diper sporcuya ceza verilmemesini eleştirdi

Milli bisikletçi Ahmet Örken, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'ndan (Tour of Türkiye) UCI hakemleri tarafından diskalifiye edilen Spor Toto Cyling Team sporcusu Konyalı Milli bisikletçi Ahmet Örken, hakemlerin kararına tepki gösterdi.

SUÇLUYUM

Ahmet Örken sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'ndan veda ediyorum. Yarış içinde bir sporcunun yer vermediğim için karnıma yumruk atması sonucunda refleksle karşılık verdim. Fakat ilk hamleyi yapan sporcu pro continental takımda olduğu için benim ifadelerimin hiç bir etkisi olmadı. Derdimi anlatamadım. Refleksle yapmış!

ahmet-orken.jpeg

DİĞER SPORCUYA HİÇ BİR CEZA VERİLMEMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM

Hareket için suçluyum fakat diğer sporcuya hiç bir ceza verilmemesine çok üzüldüm. Uzun yıllardır katıldığım TUR 2023'ten ilk kez böyle ayrılıyorum. Çok üzücü! Herkesten özür diliyorum. Takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.