Ahmet Pekyatırmacı'dan Konyaspor'a ve altyapıya mesaj var!

Ahmet Pekyatırmacı'dan Konyaspor'a ve altyapıya mesaj var!
 Muhabir
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Konyaspor ile ilgili önemli mesajlar verdi

Selçuklu Belediyesi’nde spor yatırımları devam ediyor. Selçuklu Belediyesi tarafından Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmak amacıyla hayata geçirilen Selçuklu Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi hizmete girdi. Programda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konyaspor ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Başkan Pekyatırmacı, Konyaspor yönetimiyle sürekli istişare içinde olduklarını anlattı. Pekyatırmacı, "Ben şunu arzu ediyorum. Profesyonel ligde takımızın başarısı ve ligdeki sıralama önemli. Konyaspor’unda geleceğe yatırım anlamında altyapıya vereceği önem ve göstereceği ilgi, şehrimizde futbolu bambaşka bir noktaya taşıyabilir. Ben Konyaspor’un bu anlamda çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü her şehirde bu altyapı yok. Spora ilgi ve alaka bu denli değil. Konyaspor’un mevcut altyapı imkanları ve gençlerimizin sporla ilgi ve alakası Konyaspor için büyük bir fırsat" dedi.

3 BİNE YAKIN GENÇ FUTBOLCU

Konyaspor'a destek vermek istediklerine dikkat çeken Pekyatırmacı, "Futbolda sadece bu merkezde 616 gencimiz spor okullarında eğitim alıyor. Totalde 3 bine yakın futbol branşında gencimiz var. Selçuklu Belediyespor U-15 Futbol takımımız şampiyon oldu. Çok sayıda gençlerimiz maça çıktı ve elde ettikleri dereceler var. Ben arzu ediyorum ki, Konyaspor’un altyapısına buradan gençleri taşıyalım. Konyaspor’un altyapısında gencimizi profesyonel liglere taşıyalım. Konya’da bu imkan var. Gençlerimizin ilgisi de var. Konyaspor böylece en büyük yatırımlardan birisini yapmış olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.