Ahmet Tatlı babası İbrahim Tatlıses'e açtı ağzını yumdu gözünü

Ahmet Tatlı babası İbrahim Tatlıses'e açtı ağzını yumdu gözünü
 Editör
İbrahim Tatlıses torunu Mert Tatlı'ya kendi evini işgal ettiğini söyleyerek dava açmış ve davayı kazandı. Mert Tatlı'nın babası Ahmet Tatlı ise davanın ardından İbrahim Tatlıses'e sosyal medya üzerinden babalık dersi verdi.

İbrahim Tatlıses, Mert Tatlı'nın altı yıldır kendi rızası dışında bir evini haksız bir şekilde işgal ettiğini iddia etmiş ve ve ve dava açmıştı.

İki yıl süren dava ardından mahkeme İbrahim Tatlıses'i haklı bulmuştu. Mert Tatlı'nın dedesinin altı yıldır yaşadığı daireyi boşaltmasına ve tazminat ödemesine karar verilmişti. Mahkemenin kararına göre evden çıkan Mert Tatlı'nın bir de 370 bin 346 TL işgal tazminatı ödemesi yönünde hükmedildi.

İbrahim Tatlıses, mahkeme kararının sonrasında yaptığı açıklamada oğlu Ahmet Tatlı'ya laf atmış ve "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" dedi.

Mert Tatlı'nın babası Ahmet Tatlı ise sosyal medya hesabı üzerinden İbrahim Tatlıses'e yönelik açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses'in kendisi ve oğlu hakkında söylediklerine değinen Ahmet Tatlı, sözlerine 'Herkese merhaba. Geçtiğimiz zamanlarda İbrahim Tatlıses'in yine beni ve oğlumu hedef alan söylemlerinden sonra açıklama yapmam elzem oldu. Ramazan ayı ve bayramı dahi dinlemeyen İbrahim Bey'in asılsız ithamlarından sonra ben de birkaç şey söylemek istiyorum.' diyerek başladı.

Oğlu Mert'e yıllar önce kendi isteği ve rızasıyla sahip olduğu evlerden birini verdiğini aktaran Ahmet Tatlı, '', Tapusunu vermedi evi oturması için verdi. Oğlum altı yıl önce evlendi ve orada ailesiyle yaşamaya devam etti. Sonra kendisi bunu yeni fark etmiş gibi dava açtı, oğlumun evi terk etmesini ve geriye dönük kiraları faiziyle istedi. Düşünün bir eviniz var ve siz yıllar sonra fark ediyorsunuz ki evinizi torununuz işgal etmiş. Ama siz yıllarca bunu fark etmemişsiniz. Ne kadar enteresan değil mi? Ben alışkınım elbette, oğlumun ağırına gitti ama. Asıl sebebin İbrahim Tatlıses'in yaşadığı gel-gitler ve bana olan tepkisi olduğunu biliyoruz. Kendisi torununa dava açtı, mahkeme kararı sonrası da yine beni hedef alan açıklamalar yaptı. 'Babalık yapsın, babalık nasıl yapılır onu öğrensin' gibi tuhaf, ağır söylemlerde bulundu. Yani olay yine bana geldi. Benim oğlum iki yaşında lösemiden annesini kaybetti. Ben genceciktim, o sırada Kars Sarıkamış'ta vatani görevimi yapıyordum. Askerden geldim babalığımı yaptım. Mert'imin büyümesinde hem annemin, hem halalarımın hem de rahmetli annesinin ailesinin emeği çoktur, Allah razı olsun'' dedi.

''BANA AHKAM KESECEK SON İNSAN''

Tatlı, ''Ben yıllarca Mert'e babalık yaparken sana da evlatlık yaptım. Ben babalığın nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum. Siz bu konuda ahkam kesecek son insansınız. Daha çocuk yaşta beni kendinize koruma yapmış, kalabalıklarda, konserlerde önünüze kalkan yapmış insansınız. Yetmemiş gibi başınıza gelen her olaydan da beni sorumlu tutmuş bir babasınız. Yukarıda Allah var, tüm yakınlarınız, magazin dünyası şahit bunlara. Şimdi düşünüyorum da, bir baba çocuğunun canını nasıl bu kadar umursamaz? Ben yıllarca canımı hiçe saydım, sizi korudum. Siz benim evlatlığımı da, babalığımı da sorgulayamazsınız. Kendinizi her tehlikede hissettiğinizde, 'yetiş' dediğinizde ben geldim. Şimdi kalkmış 'babalık nasıl yapılırmış öğrensin' diyorsunuz. Sizi örnek alsaydım çocuklarımın vah haline! Siz babalığınızla sadece bana değil, diğer çocuklarınıza; yani kardeşlerime de ağır travmalar yaşattınız, yaşattırdınız. Herkes sevgisinden, saygısından susuyor ama bilen de biliyor. Hiç açmayalım o konuları. Bir gün babalığım sorgulanacaksa bunu yapacak olan çocuklarım olur. Ez cümle artık yeter. Amacınız gündeme gelmek mi, yoksa konuları çarpıtarak hali hazırda devam eden dava sürecini uzatmak için bahane yaratmak mı; onu bilmiyorum. Ama lütfen rica ediyorum, benim çocuklarımı ve ailemi asılsız ithamlarla manşetlere taşımayın artık. Tüm sevenlerimizden de kendi adıma özür diliyorum. Yarattığı gereksiz bir gündem ile yine meşgul ettik. Bunca açıklamayı ben de yapmak istemezdim ama konu aile ve babalığım olunca hassasım. Saygılarımla'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.