Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Antalya'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Antalya'da
Ramazanoğlu:- "İçimizdeki çocuk yaşadığı müddetçe işte o içimizdeki çocuk umudun adı, yaşam sevincinin adı, geleceğin, muhabbetin, sevginin, dostluğun, kardeşliğin adı. Bugün aslında biz o içimizdeki çocuklarla beraber yaşayacağız"

ANTALYA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "O içimizdeki çocuk yaşadığı müddetçe işte o içimizdeki çocuk umudun adı, yaşam sevinin adı, geleceğin, muhabbetin, sevginin, dostluğun, kardeşliğin adı. Bugün aslında biz o içimizdeki çocuklarla beraber yaşayacağız." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Antalya'da "Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası" düzenlendi.

Belek'teki bir otelin sahasında organize edilen turnuvaya, 31 ildeki huzurevlerinden 160 sporcu katıldı. Turnuvayı izleyen Bakan Ramazanoğlu, geçiş töreni sırasında sporcuları ayakta alkışladı. Ardından Antalya İzcilik Kulübü üyeleri, izcilik yemini etti. Ramazanoğlu, yemin eden izcileri kutlayıp, bazı hediyeler verdikten sonra izci selamı verdi.

Bakan Ramazanoğlu, yaptığı konuşmada, bu organizasyona yaklaşık üç ay önce sporcuların katılımıyla gerçekleştirdikleri bir toplantıda karar verdiklerini anlattı. Organizasyon için heyecanla çalışıldığına değinen Ramazanoğlu, "İşler tatlı heyecandan artık iddiaya bindi. Biz daha iyisini yapıyoruz, en iyisini yapıyoruz." ifadesini kullandı.

Bugün herkesin birbiriyle yarışacağını anlatan Ramazanoğlu, bir insanın 80 yaşına da gelse içinde bir çocuk olduğunu söyledi. Ramazanoğlu, "O içimizdeki çocuk yaşadığı müddetçe işte o içimizdeki çocuk umudun adı, yaşam sevincinin adı, geleceğin, muhabbetin, sevginin, dostluğun, kardeşliğin adı. Bugün aslında biz o içimizdeki çocuklarla beraber yaşayacağız." diye konuştu.

Ramazanoğlu, geçiş töreni yapılırken gördüğü sporcuların içindeki çocuktan etkilendiğini ve kendi içindeki çocuğu hissettiğini dile getirdi.

Tören sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de bir telefon görüşme yaptığını anlatan Ramazanoğlu, şöyle konuştu:

"Belki biraz önce fark ettiniz, çok özel bir telefon aldım. O özel telefondan size de bahsetmek istiyorum. Çünkü üzerimde bir selam var. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aramıştı. Dedi ki 'Benden çok selam söyleyin yetişkin gençlerimize ve hepinizi tebrik ediyorum. Sizleri ve organizasyonu yapanları da buraya katılan sanatçılarımızı, sporcularımızı, basın mensuplarımızı, destek veren herkesi tebrik ediyorum ve hep böyle güzelliklerle iyiliklerle buluşun. Özellikle de selamlarımı söyleyin' dedi. Ben de selamlarını söylüyorum."

Denizlili olduğunu anımsatan Ramazanoğlu, karşılaşmalarda Denizli takımını tutmak için izin istedi.

- Ünlülerle bocce oynadı

Konuşmaların ardından Bakan Ramazanoğlu, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sanatçılar Ece Erken, Nadide Sultan, Ahmet Selçuk İlkan, sunucu Zahide Yetiş, eski futbolcu Tanju Çolak ile Aile ve Sosyal Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin bocce oynadı.

Oyun sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Ramazanoğlu daha sonra etkinliğe katılan sanatçı ve sporculara teşekkür plaketi verdi.

Ramazanoğlu, ardından otelde verilen yemekte, ünlüler ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada Ece Erken'in oğlunu seven Bakan Sema Ramazanoğlu, "Her anını güzel yaşa, bunları özleyeceksin, ağlamasını bile özleyeceksin." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.