AK Parti 00.13’te sela ile yürüyecek

AK Parti 00.13’te sela ile yürüyecek
AK Parti MKYK, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Parti Sözcüsü Mahir Ünal, toplantının ardından 15 Temmuz’daki anma törenleriyle ilgili bilgi verdi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonunda Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarda bulundu.

CHP’nin yürüyüşünü eleştiren Ünal, “Gezi’de mesele nasıl ki ağaç değildiyse bugün de mesele maalesef adalet değil. CHP’liler korkmadan yürüdüğünü söylediler devletimiz gerekli güvenliği sağladığı için tabii ki güvenli yürüyecekler. Mesele devletin sağladığı güvenlik altında cesaretle yürümek değil, CHP’nin kontrollü darbe dediği 15 Temmuz gecesi devletin uçağını tankını ele geçiren asker kıyafetli teröristlerin olduğu gece yürümekti. Cesaret 15 Temmuz millet tarafından ortaya konulan şeydir” dedi.

NÖBET TUTTUĞUMUZ MEYDANLARDAYIZ

İçtüzük konusunda da bilgi paylaşan Ünal, “AK Parti tarafından MHP'ye içtüzük paketi sunuldu. 11 Temmuz günü Anayasa Komisyonu’nda içtüzük görüşülmeye başlanacak” diye konuştu. Toplantıda “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” ile şehitleri anma faaliyetlerinin değerlendirildiğini belirten Ünal, “15 Temmuz yaklaşırken CHP’nin tutumu da içler acısı. Biz o gece AK Parti olarak 00.13’te okunan selalarla 81 ilimizde demokrasi nöbeti tuttuğumuz meydanlara doğru yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.