AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu

AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki:- "Bizim hedefimiz yaşanabilir şehirler kadar güzel ve estetik şehirler meydana getirmek. Öyle şehirlerimiz olmalı ki şairler ilham alsın, ressamlara esin kaynağı olsun, mimarlara, şehir planlayıcılarına örnek ols

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bizim hedefimiz yaşanabilir şehirler kadar güzel ve estetik şehirler meydana getirmek. Öyle şehirlerimiz olmalı ki şairler ilham alsın, ressamlara esin kaynağı olsun, mimarlara, şehir planlayıcılarına örnek olsun." dedi.

Özhaseki, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı ATO Congresium'daki AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nun açılışında konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, AK Parti olarak yerel yönetimlerde başarısızlığa tahammülleri olmadığını, her dönem hizmet çıtasını daha da yüksekte tutmaya çalıştıklarını bildirdi.

Belediye hizmetlerinde Türkiye'ye örnek teşkil edecek çalışmalarda bulunduklarını anlatan Özhaseki, "Cumhurbaşkanımızın İstanbul'da, Anadolu'da bizlerin ortaya koyduğu samimi gayret ve başarı, bizleri merkez iktidara taşıdı. Yerel yönetimlerde iki şeye çok dikkat ettik; bir hizmet belediyeciliği yaptık. Kimseyi ırkından mezhebinden, partisinden dolayı asla ayırmadık, herkese hizmet ettik. Mazeret üretmedik. Hep fakir sofrasında, garibanın yanında, mazlumun yanında olduk, dualarını aldık." ifadesini kullandı.

AK Parti iktidarı öncesinde birçok şehirde su ve çevre temizliği gibi sorunların yaşandığını, bu sorunların kendi partilerinin yönetime gelmesiyle giderildiğini anlatan Özhaseki, "Hala aynı durumda olan belediyelerin olduğunu biliyoruz. Güzelim koca koca büyükşehirler, köy gibi hizmete muhtaç. Hele hele bölücü örgütün siyasi uzantısı gibi görüntü veren belediyelere ne demeli? Devletten bütçeyi alıyor, hizmet etmek yerine teröristlere destek verip çukurlar kazıyorlar. İmkanları halkın değil bölücü eşkıyanın ermine veriyorlar. İnsanımıza hizmeti hiç düşünmüyorlar." diye konuştu.

Özhaseki, hedeflerinin, yaşanabilir şehirler kadar güzel ve estetik şehirler meydana getirmek olduğunu belirterek, "Öyle şehirlerimiz olmalı ki şairler ilham alsın, ressamlara esin kaynağı olsun, mimarlara şehir planlayıcılarına örnek olsun." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.