AK Parti Ankara İl Başkanlığınca hatıra ormanı oluşturuldu

AK Parti Ankara İl Başkanlığınca hatıra ormanı oluşturuldu
Partililer, "2023'e doğru, 2023 fidan toprakla buluşuyor" sloganıyla diktikleri fidanlara, teşkilatta görev alanların künyelerini astı - İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı:- "Gelecek nesillere daha temiz bir dünya, yaşanabilir bir çevre bırakmak için yeşili

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Başkanlığınca "2023'e doğru, 2023 fidan toprakla buluşuyor" sloganıyla hatıra ormanı oluşturuldu.

Sabancı Bulvarı'nın yanında hatıra ormanı için ayrılan alana partililerce 2023 fidan dikildi. Dikilen her fidana teşkilatta bugüne kadar görev alanların künyeleri asıldı.

Fidan dikim töreninde konuşan İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, AK Parti'nin sadece siyasi çalışmalar değil sosyal, kültürel ve çevreye duyarlı faaliyetler de gerçekleştiren bir teşkilat olduğunu belirtti.

Yamalı, küresel ısınma ile birlikte ortaya çıkan iklim değişikliklerinin Türkiye'yi de olumsuz etkilediğini ifade ederek şunları söyledi:

"Gelecek nesillere daha temiz bir dünya, yaşanabilir bir çevre bırakmak için yeşili korumalı ve çoğaltmalıyız. Bu yüzden sahip olduğumuz ormanlarımızı korurken, kentimize yeni ormanlar kazandırmalıyız. Ankara teşkilatı olarak ülkemizin ve çocuklarımızın yarınlarına ışık tutmak için fidan dikiyoruz ve 'Bir fidan, bin nefes' diyerek halkımızı da bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu kutsal toprakların emanetçisi olan bizler, vatanımıza ve toprağımıza sahip çıkmalıyız."

Törene, AK Parti milletvekilleri Ahmet Gündoğdu, Murat Alparslan, Julide Sarıeroğlu ve Fatih Şahin ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın yanı sıra partililer katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.