AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN VEFA PROGRAMI

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN VEFA PROGRAMI
AK Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları, kuruluşundan bugüne kadar görev almış tüm teşkilat mensuplarına vefa yemeğinde bir araya geldi

AK Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları, kuruluşundan bugüne kadar görev almış tüm teşkilat mensuplarına vefa yemeğinde bir araya geldi. Bir restoranda yenilen yemeğin ardından yaklaşık 300 kişinin katıldığı kısa bir program düzenlendi.

g9.jpg

Programa AK Parti Konya Millet Vekili Selman Özboyacı, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, AK Parti Konya Gençlik kolları başkanı Ahmet Murat Koru, İl Gençlik Kolları Başkan yardımcısı gençlik kolları sekreteri Halit Dündar, Seydişehir AK Parti Gençlik kolları Başkanı Mevlüt Polat, Eski ve yeni gençlik kolları mensupları katıldı. AK Parti Seydişehir gençlik kolları ‘Dünden bugüne İlk günkü aşkla’ temalı düzenlenen programa  AK Parti kurulduğundan beri gençlik kollarına hizmet eden halen AK Parti camiasında bulunanları onure etmek amacıyla düzenlendi.  

g10.jpg

Açılış konuşmasını yapan Seydişehir AK Parti’nin kurucu gençlik kolları başkanı İlker Öksüz  ;

 “Partimizin kuruluşundan bu yana davamızı satmadık, satmayız da. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden çıkmadık. Bizden bayrağı devralan arkadaşlarımızda var gücüyle çalıştılar, gece gündüz çalışmaya da devam ediyorlar. Geldiğimiz süreçte önümüzdeki seçimin hepimiz farkındayız. Her ne kadar belediye başkanlığı seçimi gibi görünse de bu bir özgürlük seçimidir, beka seçimidir. Zalimlerle mücadelemiz ilelebet devam edecektir.

 İlk günkü aşkla seçimi kazanacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sonuna kadar davamızın ve başkanımızın arkasındayız. Bu duygu ve düşünce ile dava bilinciyle davetimize icabet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Konya Milletvekilimiz Sayın Selman Özboyacı' ya, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Ahmet Murat Koru’ ya ve siz değerli gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

b2-002.jpg

Daha sonra kürsüye gelen İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru ise;

 “Biz yürüttüğümüz siyasette partimizde ilişkilerimiz birbirimizin hukukları üzerine Her zaman gençlik kollarında beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımıza haklarımızı ve hukuklarımızı emanet  etme anlayışı ile yol yürümeye devam ediyoruz. İşte bu salonda bulunan abi ve kardeşlerimizin hak ve hukukları bir birlerine emanet. Sizlerin bu zamana kadar verdiğiniz tüm hizmetler on yedi yıllık SKM çalışmalarında, yollarda caddelerde oluşturduğu hukuk, bu hizmet Mevlüt Polat Kardeşimizin nezdinde bizlere emanet. İnşallah bu emaneti koruma hususunda en güzel çaba ve gayreti göstereceğimize söz vermek istiyoruz.

g4.jpgBu seçim beka meselesi haline gelmiştir diyen Başkan  Koru” Şuan halı hazırda Seydişehir’de hem Mehmet Tutal Başkanımız için hem de Uğur İbrahim Altay Başkanımız  aylardır sokaklardayız. İnsanlara derdimiz, davamızı, teşkilatımızı anlatıyoruz. İnşallah bu tablo da Seydişehirlilerin gelmiş geçmiş teşkilatlarına mesaj olur düşüncesindeyim. Zira burası vefanın nasıl vücut bulduğunu delili şeklinde, buda tüm Seydişehir' e bir ders olsun istiyoruz. Şeklinde konuştu.

g2.jpg

Birlik beraberlik çok önemlidir diyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise, ”Burası gerçekten çok güzel. Bu birliktelik için gençlik kolları kurucu başkanımıza mevcut başkanımızı teşekkür ederim. Gençlik kolları teşkilatlarımızın ivmesidir. Gençlik kolları, kadın kolları olmadan nasıl çalışılır düşünemiyorum. Çünkü onlar bizim heyecanımız onlar bizim elimiz, kolumuz, gözümüzdür. Umutlu yarınlarımızın geleceğidir. Hem gençlik kollarımıza hem kadın kollarımıza şükranlarımı sunuyorum.

 

AK Parti Konya millet vekili Selman Özboyacı, Salondaki konukları selamladıktan sonra, AK Parti Seydişehir Kurucu gençlik kolları başkanına ve şuan ki ilçe gençlik kolları başkanına güzel bir organizasyon yaptıkları için, Belediye Başkanı ve İlçe Başkanına verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek başladı.

 

ÖZboyacı konuşmasında; Bu güzel tablo bütün Konya’ya hatta tüm ülkeye örnek olması gereken muazzam bir birliktelik. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim ecrini zayi etmesin. Adımın Selman olduğu kadar eminim ki burada ki hiç kimse bunu menfaat, makam, mevki, şan, şöhret için yapmadı. Hepimiz Allah rızası için bu makamlarda bulunduk, bulunuyoruz bu görevleri yaptık. O sebeple şimdi bayrağı devir alan ve yakında devir edecek bir kardeşiniz olarak her birinize tekrardan teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

g3.jpgSeçime kalan bir haftada Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Cumhur ittifakının birliktelik ruhuyla güzel bir seçim atmosferindeyiz. İl gençlik kollarından ne zaman baksak dipdiri bir Seydişehir gördük, Allaha hamdolsun bugün aynı şekilde devam ediyor ve yukarıya gidiyor. Allah ömür verirse ben inanıyorum ki hiçbir şüphem yok ki çocuklarımıza torunlarımıza bugünleri ya da geçmişte Cumhur Başkanımızın adına koşturduğumuz günleri  onurla şerefle anlatacağız. Diyeceğiz ki hani o tarih kitaplarının yazdığı o efsane lider var ya Recep Tayyip Erdoğan var ya işte biz onunla yol yürüdük diyeceğiz. Hepimiz bu davanın bir köşesinden tuttuk ve çaba harcadık. Her nerede olursa olsun görevimiz ne olursa olsun, ünvanların hiçbir önemi yok. Türkiye tarihini değiştiren liderlerden biri olan Recep Tayyip Erdoğan’ın halen yanında arkasında olmak için çabalama fırsatımız var. Ben inanıyorum Seydişehir’de bu davaya gönül vermiş emek vermiş hiçbir insan Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikametten bir adım bile sapmaz, sapmayacaktır. Cumhur Başkanımız ne demiş Seydişehir’de Cumhur ittifakı adayım Mehmet Tutal demiş benim için olay bitmiştir. Hayırlı olsun. Asla Cumhur başkanın çizdiği yoldan çıkanlardan o trenden inenlerden olmayacağız.

g8.jpg

llah’ın izniyle , gayret bizden takdir Allah’tan 31 martta kazanan olacağız.’’ Dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, salonu selamladıktan sonra gençliğin önemine ve zorluğuna vurgu yaptı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;

’’Evin küçük çocuğu vardır, Baba der ki oğlum su kat, anne der ki oğlum ekmek al ağabey şu işi yap, ibre hep en küçüğe döner. Dolayısıyla teşkilatın en genç olanları yapılacak ne iş varsa oraya mutlaka yönlendirilir. Bu zor bir iş ama her şeyin bir bereketi ve sevabı vardır. Bu herkesin döktüğü alın teri kadardır. Allah rızası için yaptığı iş kadardır. Dolayısıyla en fazla emeği geçen gençlik kolları olduğu için, memlekete yapılan hizmeti, vatana ,bayrağa yapılan hizmeti düşünürsek bunun mükafatı Allah katında önemlidir. Çünkü memleketin yönetmek, bu memleketin güçlenerek yoluna devam etmesi, Bu hizmetin neresinde olursa olsun hizmet edebilmek  insan için ,genç için, siyasetçi için  şereftir.

mg1.jpgSayın Cumhur Başkanımızın yolundan giden bir çizgisiyse bu şeref katmerlenerek devam eder. Saygı değer kardeşlerim bir yol çizgisine daha geldik. Her seçim önemlidir. Gençlik kollarında ki kardeşlerimiz üzerine düşeni fazlasıyla yapmışlardır. Ama artık bu seçimin son virajında bulunmaktayız. Elhamdülillah bizim seçim sonuçlarıyla ilgili bir sıkıntımız yok . Seydişehirli büyüklerimize de gençlerimize güveniyoruz. Akli selimle hareket ettiklerini ve edeceklerine inanıyoruz.  Anketlerde zaten bu sonuçları gösteriyor. Bizim amacımız bizim gayretimiz Cumhur ittifakı olarak çıktığımız bu yolda alınacak olan sonuçların cumhur ittifakının oylarıyla, en kötü ihtimalle eşit yada üzerinde olması gerekir ki, bu yola baş koymuş liderlere kimse ağız açamasın. Geriye kalan 4,5 yıllık memlekete hizmet döneminde, dedikodu olmasın. Biz öyle gayret edelim ki artık muhalefetin konuşacak olanların iç ve dış hainlerin ağızını kapatalım konuşacakları bir şey kalmasın. Hepinizi SKM’ye bekliyoruz. ‘’diyerek sözlerini noktaladı.

mg1.jpg

Program sonunda; Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt polat ve eski gençlik kolları Başkanlarından Ramazan Türkoğlu  hizmet belgelerini il gençlik kolları Başkanı Ahmet Murat Koru’dan Eski gençlik kolları Başkanları Mehmet Gönlügür Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan, Kurucu Gençlik kolları başkanlarından İlker Öksüz Konya Millet vekili Selman Özboyacı’dan aldılar.

Seçim koordinasyon merkezinde yapılan tatlı ve çay ikramının ardından program hasbihal ile sona erdi.

Süleyman Sayan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.