Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan Mhp'ye Ziyaret

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan Mhp'ye Ziyaret
Karacan: - "Bu bayrağın altında bu vatan topraklarını koruyacak milli mutabakata herkesin katkı sağlaması gerekiyor"

UŞAK (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, MHP Uşak İl Başkanlığını ziyaret etti.

Uşak programı kapsamında partisinin İl Başkanı Mehmet Çakın ile MHP Uşak İl Başkanlığına geçen Karacan, İl Başkanı Muhterem Kuruçay ve MHP il yönetimiyle görüştü.

Burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Karacan, yerli ve milli duruşun önemine vurgu yaptı.

Türkiye'nin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunun altını çizen Karacan, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin milli mutabakat ile ilgili söylemleri ortada, bizler de milli mutabakat çerçevesinde yol almak için bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Bu bayrağın altında bu vatan topraklarını koruyacak milli mutabakata herkesin katkı sağlaması gerekiyor. İki genel başkanın duruşu çerçevesinde teşkilatlarımızla bu doğrultuda yol almak için neler yapmamız gerektiğini konuştuk." dedi.

Konuşmasında, CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımlarına dikkati çeken Karacan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bakınız bugün yanımda memleketi, bayrağı, devleti, ülkesi için canını siper eden iki il başkanı var. Diğer tarafta ise İstanbul'da sözde Ermeni soykırımını kabul eden, yeri geldiğinde terör örgütlerine kucak açan, alkışlayan bir il başkanı var. Kılıçdaroğlu'na buradan sesleniyorum, bir il başkanı genel başkanın temsilcisiyse bu söylemlerin açıklaması nedir, yoksa genel başkan Kılıçdaroğlu da mı sözde Ermeni tasarısını onaylıyor, sormak istiyorum."

MHP Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay da önceliği millet ve devletin bekası olan iki siyasi hareket olarak milli ve yerli düşünceyle hareket ettiklerini söyledi.

İki partinin Yenikapı ruhuyla hareket ettiklerini dile getiren Kuruçay, "Biz devletimizi, milletimizi hak ettiği yere getirebilmek adına çalışıyoruz, NATO'cu kafaların, FETÖ'cü hainlerin planlarını bozmak adına oluşturulan milli mutabakata tam destek veriyoruz." dedi.

- "Hedeflere ulaşacağız"

Harun Karacan, partisinin Uşak İl Başkanlığına yaptığı ziyarette de partililere seslendi.

Tüm engellemelere rağmen Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşacağını belirten Karacan, "Türkiye'nin nereden nereye geldiğini, ne kadar yol kat ettiğini biliyoruz, bu ülkede kardeşi kardeşe düşman ediyorlardı, vurduruyorlardı. Vatandaşlarımız hastane kuyruklarında ölüyordu, emekli maaşı kuyruklarında ölüyordu. Şimdi öyle mi? Biz artık kendi uçağını, helikopterini yapan, inşallah kısa süre sonra kendi milli aracını yapacak olan ülke haline geldik. Bu hale liderimizle geldik, liderimizin arkasından duran teşkilatlarımızla geldik." dedi.

Karacan, daha sonra Has Bahçe Polisevi'nde düzenlenen toplantıda, kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.