AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Hastaneye Kaldırıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Hastaneye Kaldırıldı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, besin zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, besin zehirlenmesi nedeniyle rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Hotar'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, besin zehirlenmesi nedeniyle, İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, saat 15.00 sıralarında hastaneye kaldırılan Hotar'a serum verildi. Halen müşahede altında tutulan Hotar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

NÜKHET HOTAR KİMDİR?

3 Kasım 2002 Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti'den İzmir Milletvekili olarak TBMM'ye giren Hotar, TBMM AB Uyum Komisyonu Başkan Vekilliği ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyeliği yaptı.

"Ücret politikası, çalışma hayatı, sendikacılık, sosyal politikalar, işsizlik, istihdam, kadınlar ve gençler" gibi konularda birçok çalışması yayınlanan Hotar, İLO ile Çalışma Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Sanayide Çalışan Çocukların Eğitime Kazandırılması Projesi'nin İzmir Yürütücülüğünü de yaptı.

AK Parti 1.- 2. ve 3. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, hemen akabinde de Merkez Yürütme Kurulu'na seçilen Hotar, halen Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.