AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Özdağ:
"Seçimler 2019'da olacak. 3 yıl boyunca gündemimizde seçim yok" - "Manisa'ya 14 yıl içerisinde 14 milyar liralık yatırım yaptık. Bu yatırımlar 2019'a kadar 20 milyar lirayı bulacak"

MANİSA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, hükümetin gündeminde seçimin bulunmadığını belirterek, "Seçimler 2019'da olacak. 3 yıl boyunca gündemimizde seçim yok" dedi.

Özdağ, Yunusemre ilçesinde yapımı devam eden Muradiye Spor Salonu'nu yerinde inceledi.

Özdağ, tesisin 3 bin 800 kişi kapasiteli olduğunu, antrenman sahaları da eklendiğinde bunun 5 bin kapasiteye çıkacağını aktardı.

Manisa'daki yatırımlara dikkat çeken Özdağ, "2019'a kadar yüze yakın baraj ve göletimizi, otobanlarımızı, çevre yollarımızı fakültelerimizi sırayla kamuoyuna takdim edeceğiz. Bunlar büyük yatırımlar. Manisa'ya 14 yıl içerisinde 14 milyar liralık yatırım yaptık. Bu yatırımlar 2019'a kadar 20 milyar lirayı bulacak" ifadesini kullandı.

- Erken seçim sorusu

Bir gazetecinin "Hükümetin gündeminde erken seçim var mı?" sorusuna Özdağ, böyle bir çalışmalarının bulunmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"AK Parti her şeyi zamanında yapan bir parti. 14 yıl içerisinde gerek yerel seçimleri gerekse de genel seçimleri zamanında yaptık. Şu anda gündemimizde vaatlerimizi yerine getirmek var. Anayasayı bir an önce parlamentoya sunmak, referanduma götürme çabalarımız, başkanlık sistemi çabalarımız var. Ama her şeyden önemlisi Türkiye'nin zenginliği ve özgürlüğü var. Seçimler 2019’da olacak. 3 yıl boyunca gündemimizde seçim yok."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.