AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:
"19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Manisa’dan şehitlerimizin çocuklarından bir kısmını İstanbul'a gönderelim istedik"

MANİSA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Manisa’dan 30 şehit çocuğunu İstanbul’a götüreceklerini bildirdi.

Özdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit yakınları ve gaziler için önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, geçtiğimiz hafta bir grup Roman vatandaşı umreye götürdüklerini ifade etti.

Şimdi de şehit çocukları için anlamlı bir çalışma içinde bulunduklarını vurgulayan Özdağ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda projeyi başlatacaklarını kaydetti.

Özdağ, "Bu bayramda da 'güzel bir proje gerçekleştirelim' dedik. Manisa’da toplam 280 terör şehidimiz var. Şehitlerimizin çocuklarından bir kısmını İstanbul’a gönderelim istedik. Allah nasip ederse, 18 Mayıs akşamı uçakla İstanbul’a gidecekler. Ayasofya ve Sultanahmet gibi önemli tarihi ve güzel yerleri gezecekler. Sonrasında bir vapur gezintisi yapacaklar. İstanbul’un tarihi ve kültürel güzelliklerini seyredecekler ve öğrenecekler." diye konuştu.

Bütün şehit yakınlarına ilişkin de böyle bir projeyi hayata geçirmek istediklerini aktaran Selçuk Özdağ, çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.