AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Salihli'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Salihli'de
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör operasyonunda şehit düşen Emniyet Amiri Doğan Sakarya'nın Salihli’deki baba ocağını ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör operasyonunda şehit edilen Emniyet Amiri Doğan Sakarya'nın Salihli’deki baba ocağını ziyaret etti.

Yörük Mahallesi’ndeki şehidin babası Mehmet Sakarya'nın evine giden Özdağ, başsağlığı dileğinde bulundu.

Özdağ'a şehit oğlunu anlatan Mehmet Sakarya, şehidin 3 çocuğu bulunduğunu belirterek, "En büyüğü üniversiteye gidiyor. Diğer çocuğu ise lisede eğitimini sürdürüyor. Bir de 5 yaşında çocuğu var. Operasyondan yeni gelmiş. Müdürü yeni operasyona göndermek istememiş. Ama oğlum ‘ben gideceğim’ deyinde operasyona katılmış. Oğlum şehit oldu, alın yazısı böyleymiş.” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile İstanbul'da bir programda olduğu için şehit Sakarya'nın cenaze namazına katılamadığını aktaran Özdağ da "Ailemize taziye ziyaretlerinde bulundum. İlçe kaymakamımızın da babası vefat etmişti ona da başsağlığı ziyaretine bulunmak için ilçeye geldim." ifadelerini kullandı.

İlçeye yapılacak yatırımlar hakkında da bilgi aldığını belirten Özdağ, şunları söyledi:

"Aynı zamanda ilçeye yapılacak olan huzureviyle de ilgili çalışmalarımız vardı. Bunun da en kısa zamanda temelini atacağız ve inşallah bir yılda da tamamlayacağız. Yine aynı zamanda huzurevinin yanına sosyal hizmetler binasını da yapacağız. Huzur eviyle beraber yan yana olacak."

Özdağ'ın ziyaretine Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy da eşlik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Salihli'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Salihli'de

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.