AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı
TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Konuk, "Bu hain saldırıları yapanlar bilsinler ki, bu millete yaşattıkları acı yanlarına kar kalmayacak"

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, AK Parti Karaman İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda, terör olaylarıyla ilgili, ülkenin hangi hanesinde yürek yangınına sebep olursa olsun düşen her ateşin, yaşanan her acının herkesin ortak acısı olduğunu vurguladı.
"Bu hain saldırıları yapanlar bilsinler ki, bu millete yaşattıkları acı yanlarına kar kalmayacak" diyen Konuk, şunları kaydetti:
"Biz Türkiye’nin enerjisini onların istediği yerde harcamayacağız. Çünkü biz Türkiye’nin enerjisi milletin hizmetinde kullanılınca milletimizin neler kazandığını gayet iyi biliyoruz. Millet de biliyor. Geçti o devirler bu milleti cambaza bak diyerek oyalayamazsınız. Türkiye enerjisini doğru alanda kullanınca nelerin değişeceğinin ispatı Türkiye’nin AK Partili yıllarıdır. AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye enerjisini doğru mecralarda kullandığı için Milli Gelir 3 Bin Dolarlardan 10 bin Dolarlar seviyesine çıktı. İhracat 30 Milyar Dolarlardan 150 milyar dolarlar seviyesine yükseldi. Duble yollar, havaalanları, üniversiteler, hızlı tren yatırımları Türkiye’nin enerjisini, AK Parti Kalkınmaya harcamasını sağlayacak politikalar ürettiği için gerçekleşti."
Toplantıya, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, belde belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.