Ak Parti Kırıkkale 6. Olağan Kongresi

Ak Parti Kırıkkale 6. Olağan Kongresi
Gençlik ve Spor Bakanı Bak:"Teşkilatımız güçlü bir şekilde 2019'a yürüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ile AK Parti teşkilatları olarak emin adımlarla 2019'a yürüyoruz"

KIRIKKALE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Teşkilatımız güçlü bir şekilde 2019'a yürüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ile AK Parti teşkilatları olarak emin adımlarla 2019'a yürüyoruz." dedi.

Bak, Başbakan Yıldırım'ın da katıldığı, 17 Ağustos Başpınar Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İl Başkanlığı 6'ncı Olağan Kongresi'nde, karşılaştığı coşkulu kalabalıkta Kırıkkale'nin 2019 seçimlerine hazır olduğunu gördüğünü söyledi.

Kongrelerin, teşkilatların bayramları olduğuna işaret eden Bakan Bak, şunları kaydetti:

"Teşkilatımız güçlü bir şekilde 2019'a yürüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ile AK Parti teşkilatları olarak emin adımlarla 2019'a yürüyoruz. Bu yürüyüş bize gurur veriyor. Gençlik kolları, kadın kolları, ana kademe ile kapı kapı dolaşarak icraatlarımızı anlatacağız. Bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Üzerimize saldırıyorlar. Tek yürek, birlikte olmalıyız. Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır. Türkiye bizden yanadır, biz de Kudüs ile beraberiz. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan ile beraberiz."

Bugün Kırıkkale'ye bir takım müjdelerle geldiğini ancak açıklamasını Başbakan Binali Yıldırım'a bıraktığını aktaran Osman Aşkın Bak, AK Parti Kırıkkale milletvekilleriyle sürekli görüştüklerini, yapılacak hizmetler ve yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduklarını kaydetti.

Kongreye, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin de katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.