AK Parti Konya Milletvekili Ekici'den Ankara'da yoğun mesai

AK Parti Konya Milletvekili Ekici'den Ankara'da yoğun mesai
AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici, Ankara’daki temasları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı ile İçişleri Bakan Yardımcılarıyla bir araya gelerek Konya’ya yapılması planlanan yatırımlar alanında çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu

AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici, Ankara'daki temaslarında Gençlik ve Spor Bakanı ile İçişleri Bakan Yardımcılarıyla bir araya gelerek Konya'ya yönelik yatırımları ve güvenlik çalışmalarını değerlendirdi.

BAKAN BAK İLE KRİTİK GÖRÜŞME

AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici, Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi.

whatsapp-image-2026-04-28-at-15-08-59.jpeg

Konya Milletvekili Latif Selvi'nin de yer aldığı görüşmede; gençlere yönelik projeler, spor yatırımları ve Konya'da hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar ele alındı. Görüşmenin oldukça verimli geçtiği belirtilirken, Bakan Bak'a destekleri ve ilgileri dolayısıyla teşekkür edildi.

whatsapp-image-2026-04-28-at-18-31-25.jpeg

BAKAN YARDIMCILARINA "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

Ekici, temasları kapsamında İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Cangir ve Kübra Güran Yiğitbaşı'nı da ziyaret etti.

Yeni görevleri dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten Ekici, ülkenin huzur ve güvenliği adına yürütülecek çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu.

GÜVENLİK VE YATIRIM VURGUSU

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Ekici, hem güvenlik politikaları hem de gençlik ve spor alanındaki yatırımların ele alındığını belirterek, Konya'ya yönelik projelerin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Ekici, tüm görüşmelerde gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, ilgili isimlere görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.