AK Parti Konya Milletvekilinden HDP’ye tepki

AK Parti Konya Milletvekilinden HDP’ye tepki
AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, HDP’nin siyasi partilerle bayramlaşmasına tepki gösterdi.

HDP, Deva Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi ile video konferans aracılığı ile bayramlaştı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen video konferans ile bayramlaşmaya CHP'den Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Deva Partisi'nden Genel Sekreter Sadullah Ergin, Gelecek Partisi'nden Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, Saadet Partisi'nden ise Genel Başkan Yardımcıları Atik Ağdağ ve Fatih Aydın katıldı. Bayramlaşmaya tepki gösteren AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, ‘Çiçeği burnunda partiler ayaklarının tozuyla HDP’ye ve ortağına sarılmak suretiyle birlikte yol yürüyecekleri ittifaklarıyla ilk bayramlaşmalarını yapmışlar’ dedi.

‘KİMLER KİMLERLE BERABER’

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, HDP’nin Twitter hesabından yaptığı ‘CHP, Deva Partisi, Gelecek Partisi, ve Saadet Partisi ile online bayramlaşma gerçkelştirdik’ paylaşıma ateş püskürdü. Gülay Samancı, HDP ile bayramlaşan siyasi partilere tepkisini sosyal medya hesabından paylaştı. Samancı, “Çiçeği burnunda partiler ayaklarının tozuyla HDP’ye ve ortağına sarılmak suretiyle birlikte yol yürüyecekleri ittifaklarıyla ilk bayramlaşmalarını yapmışlar. ‘Malumun ilanı…’ Reis’in de dediği gibi: Kadere bak! Kimler kimlerle beraber” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum