AK Parti Konya Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti

AK Parti Konya Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti
1 Kasım seçimlerinin ardından Ak parti'den 26. Dönem Konya Milletvekili ...

Süleyman Sayan'ın Haberi

1 Kasım seçimlerinin ardından Ak parti'den 26. Dönem Konya Milletvekili seçilen Mehmet Babaoğlu, Hüsnüye Erdoğan, Ömer Ünal ve Leyla Şahin Usta ilçe teşkilatlarına yaptıkları teşekkür ziyaretleri kapsamında 25.dönem Konya milletvekili adayı Ömer Faruk Kanık'la birlikte AK Parti Seydişehir İlçe teşkilatını ziyaret ettiler.

İlçe teşkilatı ziyaretinde İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Konya Milletvekillerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden ilçe Başkanı Mustafa Konurer seçim süreci boyunca tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduk. İlçe teşkilatı olarak önce inandık ve inancımızın sonucunu alarak milletimizin teveccühüyle Seydisehir'de Ak parti'yi açık ara  birinci parti yaptık dedi.

AK Parti Seydişehir ilçe teşkilatını ziyaretinde konuşan Ak parti Konya Milletvekillerinden Ömer Ünal; Ümmetin umudu olan Türkiye'nin Ak parti iktidarıyla hızla büyüyeceğini ve mazlumların yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

Ak parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan'da AK Parti iktidarıyla tüm müslümanların yüzünün güldüğünü ifade ederek AK Parti ben değil biz diyerek ülkenin istikrarını için çalışan bir partidir dedi.

AK Parti Konya milletvekili Leyla Şahin Usta da 1 Kasım seçimlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak şimdi vakit seçim vaatlerini en kısa sürede yerine getirme vaktidir dedi.

Seçim sonuçlarının Türkiye açısından olduğu kadar Konya açısından da gurur verici bir şekilde sonuçlandığını ifade eden AK Parti Konya milletvekili Mehmet Babaoğlu'da ülkede istikrarın bozulmasını isteyenlerin oyununu milletimiz sandıkta bozmuştur. Milletimizin bizden beklentileri fazladır. İnşallah bu beklentilerin hepsini yerine getireceğiz dedi.(Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.