AK Parti Meram’da danışma meclisi toplandı

AK Parti Meram’da danışma meclisi toplandı
AK Parti Meram İlçe Teşkilatı’nın 68. Danışma Meclisi ve Mahalle Yönetimleri Toplantısı yapıldı. Mustafa Dolular başkanlığındaki yeni ilçe yönetiminin de tanıtıldığı toplantıda yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişare edildi.

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı’nın 68. Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Sürücü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram Koordinatörleri, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı, teşkilat mensupları, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle başkanları katıldı.

 

“HEYECANLI, GENÇ VE DİNAMİK BİR KADRO İLE 2019’A YÜRÜYORUZ”

Danışma Meclisi’nin açılış konuşmasını yapan AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular göreve gelmelerinin ardından ilk danışma meclisini icra ettiklerini belirtirken kendilerinden önce AK Parti Meram Teşkilatı’na hizmet eden herkese teşekkür etti. Başkan Dolular, “Heyecanlı, genç ve dinamik bir kadro ile 2019’da gerçekleşecek olan seçimler öncesi çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Gençlik Kolları ve Kadın Kollarımızın da yapılanmasıyla kadromuz güçlü bir şekilde yoluna devam edecek. Belediye başkanlarımızdan, meclis üyelerimize tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla  birlik beraberlik içerisinde, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefleri doğrultusunda, “hizmetkar olmaya geldik” düsturu içerisinde gece gündüz demeden 2019 seçimleri ile ilgili çok yoğun bir şekilde hepimiz çalışacağız. Çıktığımız bu yolda Rabbimizden yardım hemşehrilerimizden destek istiyoruz. Ayrımcılık yapmayarak, haksızlığa müsaade etmeyerek, adalet çizgisinden ayrılmayarak herkese hizmet götüreceğiz.” diyerek toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

 

“AK PARTİLİ OLMAK HİZMET ETMEYİ GEREKTİRİR”

AK Partili olmanın hizmet etmeyi gerektirdiğini ve bunun bir sevda işi olduğunu ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da, “Bu sevdayla yola çıkan ilçe başkanımızı ve yönetimimizi tekrar tebrik ediyorum. Kolay bir süreçten geçmiyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni bir beka mücadelesi veriyoruz. Küresel kirli ittifakların devletimizin bekasına yönelik olarak saplamaya çalıştığı hançer ve işgal gücünün bertaraf edilmesi için sınırlarımızda şanlı ordumuz büyük bir mücadele veriyor. Dualarımız onlarla. Muzaffer olmaları için her an dua ediyoruz.” şeklinde görüş belirtti. Başkan Toru, belediye çalışmaları hakkında salondakileri bilgilendirirken danışma meclisi toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

 

“ZORLU SÜREÇLER HEP VAR OLACAKTIR”

Danışma meclislerinin önemli olduğuna dikkat çeken AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise, “Sadece Meram için değil, dertleri, “bu ülkeye nasıl hizmet ederiz?” olan insanlarla dolu bir topluluğun içerisindeyiz. Hepimiz bu davaya önem vermişiz, zaman ayırmışız ve davaya kendimizi adamışız. Bundan dolayı bugün burada bulunan herkese özellikle teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Zor bir süreçten geçtiğimizin hepimiz farkındayız. Ancak şunu unutmayalım, zor süreçlerimiz hiçbir zaman bitmeyecek. AK Parti kurulduğundan beri her dönemimiz önemlidir ve zorlu süreçler vardır. Zorlu olmak zorundadır çünkü bu ülkenin ümidi AK Parti’dir. Bu ülkeyi daha ileriye götürmeye çalışan AK Parti olduğu için süreçlerimiz hep zor olacaktır.” dedi.

 

“AK PARTİ, GÖNÜL KAZANMAYI HER ŞEYİN ÖNÜNDE TUTAN BİR YAPIDIR”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, danışma meclisinin hayırlar getirmesini dile getirirken “Bugünlere gelmemizde emek veren, dik duruş sergileyen liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibinde yer almak bizler için onur ve gurur vesilesidir. Partimiz iktidarda 15 yılı geride bıraktı ve 15 yıl iktidarda kalmak kolay değil. Bu ülkenin gönlünü ve desteğini kazanmanın yolu, bu işin çekirdeğinden yetişip AK Parti’nin kurulmasına büyük emek vererek bu partiyi bugünlere getirmiş olan Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaset anlayışına bağlıdır. Gönül kazanmayı her şeyin önünde tutan bir yapı. Bugün “Niye Afrin’deyiz?” diye bazı soru sormaya çalışanlar var. Bu sorulara 80 Milyon vatan evladı cevap veriyor artık. Olmalıyız çünkü bu ülkenin güvenliği adına. Olmalıyız çünkü o topraklarda yaşayan insanların kendi yurdunda huzur içerisinde yaşaması için. Operasyon başlatıldı ve hamdolsun başarıyla yürütülüyor. Cenabı Hakk oradaki tüm askerlerimizi korusun.” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Meram İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi tanıtılırken, dilek ve temennilerin dinlendiği son bölümde katılımcılarla istişare edildi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.