AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları ‘nda Yunak’ta

AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları ‘nda Yunak’ta
Yunaklı vatandaşlar AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun’u ağırladı .Niğde Milletvekili Yavuz Ergun "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programına Yunak ile başladı.

AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun “ 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı kapsamında Konya'nın Yunak ilçesinde vatandaşlarla, esnafla, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilciler mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

‘’2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ ’programı nedeni Yunak’ a gelen Milletvekili Ergün , Belediye Başkanı Ali Konak ve AK Parti Yunak İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek istişare toplantısının ardından ilçede Millet Bahçesi , Çarşamba Pazarında vatandaşlar ile buluşarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Akabinde Esnaflar odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile toplantı düzenledi.

309326140-2167728300081082-9125257233610385733-n.jpg

Yunak ‘ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Ergun Konuşmasında ; "2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında güzel ilçemiz Yunak ‘a geldik. 2023 seçimleri için hız kesmeden saha çalışmalarına devam edeceğiz. Yunaklı vatandaşımızın geçmişte olduğu gibi bu günde teveccühünün devam etmesi beni ziyadesi ile mutlu etti. Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 seçimlerini de zaferle sonuçlandıracağız. Sıkılmadık el, girilmedik gönül ve çalınmadık kapı bırakmayacağız ‘’dedi

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ise , şunları kaydetti: "Biz Yunaklı vatandaşlarımızın desteğinden güç alıp bugüne kadar tüm yatırım ve desteği sağlayarak birlikte bu günlere geldik. Birilerinin masalar etrafın toplanıp , farklı mihraklardan aldıkları gücü milletimiz çok iyi biliyor. Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yanımızda, arkamızda, sağımızda ve solumuzda milletimizin desteği yol aldık. Bundan sonrada milletimizin gücünü arkamız alıp yolumuza devam edeceğiz .

309653900-2167727960081116-5668783455886234059-n.jpg

Bizim milletimiz kendilerine yapılan hizmet ve eseri hiçbir zaman unutmayacağını Partimizin her zaman kazandığını , diğer şer ittifakın sadece laf, yalan ve algılarla iş yapılamayacağını bu şekilde siyaset yapanların her zaman kaybettiğini ifade ederek AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana sahada bulunduğunu , milletin desteğiyle 20 yıldır iktidarda olan güçlü bir parti olduğunu belirterek saha çalışmalarına güç vermek, birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla günübirlik yoğun çalışmalara başladıklarını söyledi.

309267592-2167730833414162-1326687810275096766-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.