AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'dinleme' iddiasına yanıt

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'dinleme' iddiasına yanıt
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'dinleme' iddiasına yanıt: Tipik bir fitne siyaseti! Laubalilik!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Dinleniyoruz' iddialarına yanıt verdi.

Çelik, parti genel merkezinde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı devam ederken basın toplantısı düzenledi.

MKYK toplantısında ana gündemlerinin iç, dış ve siyasi gelişmelerin yanı sıra sosyal politikalar olduğunu belirten Çelik, toplantıda büyük oranda ekonomi ile ilgili sunumlar ve değerlendirmelerin kapsamlı şekilde ele alındığını bildirdi.

Çelik, Kılıçdaroğlu'nun 'Dinleniyoruz' iddialarına, "Ne belge koyuyor ne de savcılığa suç duyursunda bulunuyor. Hangi bilgi ve belgeye göre söylediğini çıkıp açıklamalı. Gereksiz bir mağduriyet içine girmesi doğru değil. Kurumlara doğrudan suç teşkil eden yaklaşım atfetmek laubalilik anlamına geliyor. 'Beni dinliyorlar, MYK'yı dinliyorlar' dediğinizde bu tipik bir fitne siyaseti olur." ifadeleriyle yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.