AK Parti Yalıhüyük İlçe Başkanı'ndan Kaymakam Şahin'e ziyaret

AK Parti Yalıhüyük İlçe Başkanı'ndan Kaymakam Şahin'e ziyaret
Yalıhüyük Kaymakamı Yasin Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Pişkin ile Belediye Başkanı Hasan Koçer ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet İnce'yi makamında kabul etti

 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde iyileşen Pişkin, Kaymakam Şahin'e hastalığı boyunca gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Aynı zamanda hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini belirten Pişkin, "Sayın Kaymakamımız sağ olsun hastalığım boyunca bizleri aradı, sordu. Gecikmiş bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik." diye konuştu.

Kaymakam Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Pişkin'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şahin, "Bugüne kadar en son hastamız Yusuf Beydi. Onun da iyileşmesiyle çok şükür ilçemizde vaka sayısı sıfırlandı. Topyekun mücadelemiz meyvelerini verdi. Emeği geçen belediyemize, sağlık ekiplerimize, kolluk kuvvetlerimize teşekkür ediyorum. Tedbirleri elden bırakmadığımız sürece ilçemizde olduğu gibi diğer ilçe ve illerimizde bu virüsü bertaraf etmiş olacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.