AK Partili ilçe başkanı istifa etti

AK Partili ilçe başkanı istifa etti
AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, istifa etti.

Elkin, partisinin ilçe teşkilatında, düzenlediği basın açıklamasında, gönül birliğiyle aldıkları karar sonucunda görevinden ayrıldığını belirti.

Kurulduğu günden bu yana milletin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti'nin, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olduğunu aktaran Elkin, "Büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik." ifadesini kullandı.

AK Parti davasının hizmet maratonu, bir bayrak yarışı olduğunu belirten Elkin, partisinin yüklediği misyonu görev süresi boyunca taşımaya çalıştığını ve bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.