“AK Parti’ye büyük bir teveccüh var”

“AK Parti’ye büyük bir teveccüh var”
AK Parti Milletvekili Baloğlu, “Gerçekten milletini seven, devletini seven, ülkesini seven, bu ülkenin istikrarı için, geleceği için, çocuklarımızın geleceği için mücadele veren isimsiz kahramanlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve teşkilat mensupları gazetemizi ziyaret ettiler. Ülke gündeminin değerlendirildiği ziyaret programında konuşma yapan Milletvekili Baloğlu, “Vatandaşlarımızın hadiselere 7 Haziran’dan bugüne daha objektif baktıklarını, ülkemizin şimdi yaşamış olduğu sıkıntıları gördüklerini ve devlet düşmanlarıyla şu anda ülkemizin nasıl mücadele ettiğinin farkında olduklarını hep birlikte gördük. Bu seçimin aslında devletine milletine bağlı olanlar, ona hizmet etmeye çalışanlar ve karşısında devlet düşmanlarıyla bu çalışmaların devam ettiği, buna karşı bir topyekûn mücadele olduğunun vatandaş farkında. Vatandaşlarımızın; devletine, milletine ve istikrarı temsil eden ve adeta bütün partilerin, bütün yabancı istihbarat örgütlerinin, küresel güçlerin hedefi olan AK Parti’ye nasıl sahip çıktığını bu ziyaretlerimiz esnasında görmüş oluyoruz. Tabi seçim sürecinin Konya’mızda sevindiren bir yanı da gayet medeni şartlarda geçmesi, bütün partilerin gayet medeni şartlarda mücadele etmesi, halkımızın hangi partiden olursa olsun herkese kucak açması, misafirperverliğini göstermesi. Bu da tabi Konya’mız adına çok sevindirici bir durum. Ama artık sahada 1 Kasım’ın ayak sesleri AK Parti, AK Parti diye duyulmaya başladı. Biz çalışmalarımıza son güne kadar devam edeceğiz. Bunun yanında gerçekten milletini seven, devletini seven, ülkesini seven, bu ülkenin istikrarı için, geleceği için, çocuklarımızın geleceği için mücadele veren isimsiz kahramanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızın ve 1 Kasım seçimlerimizin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.