AK Parti'ye kötü haber: Bir parti daha ittifaktan çekildi

AK Parti'ye kötü haber: Bir parti daha ittifaktan çekildi
 Muhabir
Yeniden Refah'tan sonra HÜDA PAR da Cumhur İttifakı ile ittifak yapmayacağını açıkladı.

31 Mart seçimlerime sayılı günler kala HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kartepe ilçesinde düzenlenen bir restoran toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

Toplantıda, yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yapıcıoğlu, siyasi partilerin ve adayların seçim sürecinde kullandıkları dil ve üsluba dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayarak, kendi çıkarları için halkı birbirine karşı kışkırtan ve düşmanlaştıran bir dilin millete zarar vereceğini belirtti. Ayrıca, kendilerinin siyasette hakaret etmeden devam edeceklerini ancak gerektiğinde cevap vereceklerini ifade etti.

İttifak konusuna da değinen Yapıcıoğlu, bazı partilerin adaylarını çekebileceğini ancak HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı ile görüşmelerini sonlandırdığını ve bu konuda bir defterin kapandığını açıkladı. HÜDA PAR'ın adaylarıyla sahada birlikte çalışarak en iyi sonucu almayı hedeflediğini belirtti.

İTTİFAK YAPMAYACAKLARINI AÇIKLADI

Konuyla ilgili olarak Yapıcıoğlu, şunları söyledi:

"Bazı yerlerde şu söylentileri dolaşıyor. Birileri diyor ki "İttifak görüşmeleri noktalandı mı? O kapı kapandı mı? Halen devam ediyor mu? Bazı yerlerde adayların, bazı partilerin kendi adaylarını çekebileceği falan konuşuluyor." Mümkündür. Bazı partiler, bazı yerlerde adaylarını çekip bir yerlere destek verebilirler ama bizim açımızdan, HÜDA PAR açısından, biz ittifak görüşmeleri ile ilgili noktayı koyduk, o defteri kapattık. Çıkardığımız adayları, hepsiyle, inşallah en iyi şekilde bir sonuç almak üzere, sahada birlikte çalışıyoruz ve seçtirmek için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.