Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı
İSTANBUL (AA) - Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı, farklı ülkelerden gelen üniversite ve dil okulları ile yurtdışına eğitime gitmek isteyen öğrencileri...

İSTANBUL (AA) - Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı, farklı ülkelerden gelen üniversite ve dil okulları ile yurtdışına eğitime gitmek isteyen öğrencileri buluşturdu.

Harbiye Hilton Otel'de, Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları tarafından farklı ülkelerde eğitim görmek isteyenler için düzenlenen fuarda öğrenciler, ABD, İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya, İsviçre, Avustralya, Norveç ve Macaristan gibi ülkelerden gelen okulların kayıt yetkilileriyle yüz yüze görüşerek bilgi aldı.

Ayrıca fuarla aynı anda, otelin Merkür Konferans salonunda başta üniversite ve konsolosluk yetkilileri olmak üzere uzmanlar, öğrencilere yurtdışında üniversite eğitimi ve başvuru şartları, vize, burslar, ülkelere göre eğitim sistemleri ve yurtdışında dil eğitimi gibi çeşitli konularda bilgilendirme yaptı.

Yarın sona erecek fuara katılan okulların bir kısmı kendilerini ziyaret eden öğrencilere burs imkanı sunarken, ücretsiz İK eğitimlerine katılan öğrencilere de sertifika verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.