Akça: Bu davanın neferi olmak onurdur

Akça: Bu davanın neferi olmak onurdur
AK Parti’de çeşitli kademelerde uzun yıllar hizmet etmiş AK davanın Ereğli’deki önemli isimlerinden İşadamı Erdinç Akça, 24 Haziran Genel Seçimlerinde Konya Milletvekili A. Adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti’de çeşitli kademelerde uzun yıllar hizmet etmiş AK davanın Ereğli’deki önemli isimlerinden İşadamı Erdinç Akça, 24 Haziran Genel Seçimlerinde Konya Milletvekili A. Adayı olduğunu açıkladı.
Aday adaylığı sürecinin başlaması ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa eden Akça, AK Parti Konya İl Teşkilatına yaptığı aday adaylığı müracaatının ardından AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile  aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. Akça’nın aday adaylığı açıklamasında Sivil Toplum Kurulularından Ereğli’nin iş hayatına kadar pek çok önemli isim katıldı. Toplantıda kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı A. Kadir Düzen, muhalefetin çok sayıda siyasi partiyi meclise sokarak seçimlerle birlikte hayata geçecek yönetim sisteminin işlevsellik bakımından önünü tıkamaya çalıştığını kaydetti. Düzen, Türk Milletinin yüksek izan ve şuuruyla milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkarak, 24 Haziran’da milletin adamını milletin başına Başkan olarak getireceğinden şüphelerinin olmadığını söyledi. Başkan Düzen sözlerine bu kutlu yarışta sahaya inen tüm aday adaylarına başarılar diledi.

whatsapp-image-2018-05-01-at-17.04.23.jpeg

AK Parti’nin kurulduğu günden buyana Ereğli’de partinin çeşitli kademelerinde görev yapmaktan onur duyduğunu söyleyen AK Parti Konya Milletvekili A. Adayı Erdinç Akça ise, üç dönem belediye meclis üyeliği, iki dönem ise Teşkilat Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış bir kişi olarak bu süreçte siyaseten kazandığı bilgi ve birikimleri Milletvekilliği sahnesinde kullanarak Ereğli’ye en etkin bir biçimde hizmet etmeyi hedeflediklerini kaydetti. “Biz zaferden değil, seferden sorumluyuz” diyen Akça, AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar dava uğruna her kademede çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duymanın verdiği bilinçle sonuç ne olursa olsun 24 Haziran’da zaferi elde edebilmek için kıyasıya mücadele edeceklerinin altını çizdi. Bu süreçte kendisini destekleyen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamlayan Akça, “Ereğli’ye hizmet etmek bizler için gururdur. Milletin Adamı Sayın Erdoğan’dan aldığımız güçle Ereğli’ye hizmet için yola çıktık. Rabbim muvaffak etsin. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.