Akhisar Belediyespor, Ankara deplasmanında

Akhisar Belediyespor, Ankara deplasmanında
Spor Toto Süper Lig'de üst sıralarda kalmak isteyen Akhisar Belediyespor, son haftaların başarılı ekibi Gençlerbirliği'ne konuk olacak

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de üst sıralarda kalmak isteyen Akhisar Belediyespor, son haftaların başarılı ekibi Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Haftaya 37 puan ve averajla 4. sırada giren Akhisar Belediyespor, Medipol Başakşehir'in Kayserispor karşısında aldığı galibiyetle maç eksiğiyle 5. duruma geriledi. Son 4 haftada yenilmeyen ve sahadan ikişer galibiyet ve beraberlikle ayrılan Akhisar Belediyespor, ikinci devrede 12 puan toplayan Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

4 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Beşiktaş maçıyla sona eren Gençlerbirliği, 25 puanla 14. sırada bulunuyor.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yarın saat 16.00'da başlayacak müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek. Akhisar Belediyespor'da sarı kart cezalıları Ahmet Cebe ile Muğdat Çelik yarın forma giyemeyecek.

- Deplasmanda golü yok

Süper Lig'de Gençlerbirliği ile 8. maçına çıkacak Akhisar Belediyespor, daha önceki müsabakalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Deplasmandaki 3 maçta 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle sahadan ayrılan Ege temsilcisinin rakibine karşı Ankara'da golü bulunmuyor.

Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de şimdiye kadar dış sahada karşılaştığı 21 rakibinden bir tek Gençlerbirliği'ne karşı gol sevinci yaşayamadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.