Akhisar Belediyespor düşüşte

Akhisar Belediyespor düşüşte
Spor Toto Süper Lig'de 5 maçtır kazanamayan Akhisar Belediyespor, ilk devrede 16 puana ulaştığı 9 haftalık periyotta ikinci yarı 10 puan topladı

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de haftayı Çaykur Rizespor beraberliğiyle kapatan Akhisar Belediyespor, son 5 haftada 3 puan alamadı.

Ligde ilk 9 haftalık süreçte 16 puana ulaşan Ege temsilcisi, ikinci devrenin aynı periyodunda ise 10 puanda kaldı. Akhisar Belediyespor, maç eksiği olan 37 puanlı Kasımpaşa'nın önünde 39 puanla 7. sırada yer alıyor.

Ligin ikinci devresine Torku Konyaspor mağlubiyetiyle başlayan Ege temsilcisi, 9 müsabakada sadece Gaziantepspor ve Trabzonspor'dan 3 puan aldı. Son 5 haftada 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Ege temsilcisi, lige verilecek aranın ardından 3 Nisan Pazar günü Antalyaspor'a konuk olacak.

Ege temsilcisi Antalyaspor maçının ardından sırasıyla Kasımpaşa, Bursaspor (D), Beşiktaş, Medicana Sivasspor (D), Kayserispor, Galatasaray ve Osmanlıspor (D) ile karşılaşacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.