Akhisar Belediyespor galibiyeti hatırladı

Akhisar Belediyespor galibiyeti hatırladı
Ligde 7 maçtır galip gelemeyen ve bu serisini Bursaspor maçıyla sonlandıran Akhisar Belediyespor, bu hafta şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ı ağırlayacak

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yenerek 7 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrılan Akhisar Belediyespor, 23 Nisan Cumartesi günü şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Bursaspor'u Grbic ve Nguemo'nun golleriyle mağlup eden Akhisar Belediyespor, ligde 7 maç aradan sonra yine deplasmanda kazandı. Gaziantepspor'u yendikten sonra oynadığı 7 maçta galibiyet alamayan Ege temsilcisi, Bursaspor karşısında aldığı 3 puanla son 5 haftaya 43 puan ve averajla 6. sırada girdi.


- Rekora 2 puan kaldı


Gelecek hafta şampiyonluk mücadelesi için avantajlı durumda bulunan Beşiktaş'ı ağırlayacak Akhisar Belediyespor, kalan haftalarda 2 puan daha kazanması halinde 2013-2014 sezonundaki 44 puanlık en başarılı dönemini geride bırakacak.

Ege temsilcisi Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu 42, 2013-2014'ü 44 ve geçen sezonu da 38 puanla tamamlamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.