Akhisar Belediyespor kafilesi Ankara'ya gitti

Akhisar Belediyespor kafilesi Ankara'ya gitti
MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor'un Ankara yolculuğu başladı.Gençlerbirliği maçı için...

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor'un Ankara yolculuğu başladı.

Gençlerbirliği maçı için son çalışmasını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapan yeşil-siyahlı takım daha sonra kara yoluyla İzmir'e geçti. Akhisar Belediyespor kafilesi hava yoluyla Ankara'ya gidecek.

Kart cezalısı Ahmet Cebe ve Muğdat Çelik'in forma giyemeyeceği Akhisar Belediyespor'un yarınki karşılaşmaya Lukac, Tolga Ünlü, Douglao, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Onur Ayık, Merter Yüce, Custodio, Sami, Nguemo ve Rodallega 11'iyle çıkması bekleniyor.


- Spor Toto sponsor oldu


Akhisar Belediyespor'dan yapılan açıklamada, kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerinin, Ankara'da Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldiği ve sponsorluk anlaşması imzaladığı bildirildi.

Eryüksel, Spor Toto'nun Türk futboluna verdiği desteğin bir parçası olarak kendilerine de sponsor olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Akhisar Belediyespor olarak tüm reklam alanlarımızda sponsorluk anlaşmalarına devam edeceğiz. Kulübümüze maddi ve manevi olarak destek veren herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.