Akhisar Belediyespor taraftarlarından bayrak açıklaması

Akhisar Belediyespor taraftarlarından bayrak açıklaması
Akigolar tribün lideri Ermiş:"Vatan millet sevdalısı olan Akigolar'ın üstüne oynanan oyunu ve karalama kampanyasını şiddetle kınıyoruz"


MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un taraftar gruplarından Akigolar'ın tribün lideri Halil Ermiş, ligde dünkü Fenerbahçe karşılaşmasında asılan, üzerinde "Ultras" yazılı Türk bayrağıyla ilgili olarak, "Vatan millet sevdalısı olan Akigolar'ın üstüne oynanan oyunu ve karalama kampanyasını şiddetle kınıyoruz" dedi.

Ermiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçında asılan bayrağın kim olduğunu bilmedikleri kişilerce hazırlandığını belirtti. Eleştiride bulunan basın yayın kuruluşlarının önce kendilerini sorgulaması gerektiğini savunan Ermiş, "Memlekette o kadar vatan haini varken, vatan millet sevdalısı olan Akigolar'ın üstüne oynanan oyunu ve karalama kampanyasını şiddetle kınıyoruz" ifadesini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de dünkü Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçında Akhisar Belediyespor tribününde, üzerinde "Ultras" yazılı Türk bayrağı müsabaka başladıktan bir süre sonra kaldırılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.