Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Carlos:

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Carlos:
"Transfer sezonu daha bitmedi. Çalışmalarımız var, yabancı veya yerli futbolcu da olabilir"

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da, teknik direktör Roberto Carlos, transferde yerli ve yabancı oyuncuların gündemlerinde olduğunu söyledi.

Akhisar Belediyespor, Antalya kampının ardından döndüğü ilçede tesislerindeki ilk antrenmanını yaptı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde, teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde yapılan çalışmanın neşeli bir havada geçtiği gözlendi. 

Antrenman sırasında gazetecilerin transfer olup, olmayacağı yönündeki sorularını yanıtlayan Carlos, transfer konusunda dedikodulara karşı dikkatli olunması, söylentiler üzerinden değerlendirme yapılmaması gerektiğini ifade etti.

Carlos, transfer sezonunun bitmediğini hatırlatarak, "Önümüzde kısa bir dönem daha var.  Çalışmalarımız var, yabancı veya yerli futbolcu da olabilir. Birkaç futbolcu getireceğiz. Bu konudaki kararımızı zaman gösterecek" dedi. 

Takım kadrosunu, 3 kaleci dahil 26 kişiden oluşturmayı hedeflediğini belirten Carlos, "İlk olarak tek maça odaklandım ama genel olarak 5-6 maçlık periyotta kaç puan toplayabilirim, onun planını yapıyorum. Akhisar'ın 11. sırada olması tabii istenilen bir pozisyon değil, onun için önümüzdeki maça odaklanıp, oradan puan alıp ondan sonraki maçları düşünmem gerekiyor" diye konuştu.

Carlos, taraftar ve medya ile arasının iyi olması için çaba göstereceğini, tesisin kapılarının basın mensuplarına hep zaman açık olacağını sözlerine ekledi.

 -Başkan Eryüksel-

Takımın çalışmasını izleyen Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel ise gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başında isabetli olmayan bazı transferler gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Bugün üçüncü yabancı oyuncuyla sözleşme imzaladıklarına dikkati çeken Eryüksel, "Yerli futbolcu anlamında da 4 oyuncu transferi gerçekleştirdik. Ayın ikisine kadar transfer sezonu devam edecek. Bizim kulübümüze ve şartlarımıza uygun bir oyuncu denk gelirse onu da alıp lige başlayacağız" dedi. 

Eskişehirspor maçının çok önemli olduğunu belirten Eryüksel, "İçeride üst üste maçlarımız var. İnşallah yeni hocamızla beraber maksimum performansa ve uyuma sahip oluruz. Başarılar arka arkaya gelir diye umut ediyoruz" diye konuştu. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.