Akıllı telefonlarınız için en iyi fotoğraf uygulamaları

Akıllı telefonlarınız için en iyi fotoğraf uygulamaları
Kullandığımız akıllı cep telefonlarının fotoğraf makinelerinde günden güne iyileştirme yapılıyor. Sosyal medyada paylaşılanların yanı sıra herkesin iyi birer fotoğrafçı olmasını sağlayacak uygulamalar.

Akıllı telefonlarınızdaki kameralarınızla çektiğiniz fotoğrafları çeşitli uygulamalardan düzenleyerek profesyonel bir çekim harikası haline getirebilirsiniz.

SNAPSEED

Snapseed, Google’ın kendi uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Çeşitli filtreleri ve ışık ayarları ile kusursuz anları ölümsüzleştire bilecekken, fotoğrafınızın boyutunu ayarlaya bilecek ve üzerine yazı yaza bileceksiniz.

VSCO

Birçok kullanıcı tarafından tercih edilen VSCO, farklı özelliklerin yanı sıra standart düzenleme seçeneklerini de sunuyor.

PRISMA

Fotoğraflarınızı bir illüstrasyona çevirmek için en ideal uygulama.

ADOBE PHOTOSHOP FİX

Fotoğraflarına yapmak istediğiniz ekleme ve çıkarmalar için kullanılacaklar listesinde ilk akla gelenlerden bir tanesi. Portrelerde her bir kısım için ayrı düzenleme seçeneği sunuyor.

VİSAGE

Çektiğiniz selfielere makyaj, diş beyazlatma gibi özellikleri bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.