Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Güneş:

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Güneş:
"Torku Konyaspor karşısında kazanmamız halinde alt sıralardan biraz olsun uzaklaşağız"

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde, 19 Mart Cumartesi günü evinde Torku Konyaspor ile karşılaşacak Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da, kulüp başkan yardımcısı Sertaç Güneş, karşılaşmayı kazanarak alt sıralardan biraz olsun uzaklaşmak istediklerini söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor maçından galip ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, "Torku Konyaspor ile belki de ligin en önemli maçını oynayacağız. Rakibimiz de küme düşmeme mücadelesi veriyor. O nedenle çok kritik ve hayati öneme sahip bir maç bizleri bekliyor" dedi.

Saha ve seyirci avantajının kendilerinde olduğunu dile getiren Güneş, "Bu avantajımızı kullanarak zorlu maçtan galip ayrılmayı hedefliyoruz. Torku Konyaspor karşılaşmasını kazanmamız halinde alt sıralardan biraz olsun uzaklaşacağız" diye konuştu.

Güneş, Giresun halkını, Torku Konyaspor maçına beklediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Giresun halkının Torku Konyaspor maçında büyük desteğine ihtiyacımız var. Bugüne kadar taraftarımızın katkısıyla önemli galibiyetlere imza attık. Kümede kalma yolunda önemli engel olan Torku Konyaspor maçında da taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların sağlayacakları katkı oyuncularımızın moral ve motivasyonlarını artıracak. Maçı kazanmamızı kolaylaştıracak."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.