Akıncı İHA sendromunu üzerinden atıp köpek sorununa el atan Nevşin Mengü'ye Mehmet Ali Önel'den görüntülü yanıt

Akıncı İHA sendromunu üzerinden atıp köpek sorununa el atan Nevşin Mengü'ye Mehmet Ali Önel'den görüntülü yanıt
Gazeteci Mehmet Ali Önel, Akıncı İHA sendromunu üzerinden atıp köpek sorununa el atan Nevşin Mengü'ye örnek verdiği Almanya'dan videoyla adeta ayar verdi

Geçtiğimiz günlerde İran Cumhurbaşkanı Reisi'ninöldüğü kazada, düşen helikopterin yerinin Akıncı İHA tarafından tespit edilmesinin kendisinde oluşturuğu hazımsızlıkla gündeme gelen Nevşin Mengü, Türkiye'nin gündemindeki başıboş köpek sorununa el attı.

Türkiye'de köpek saldırılarında her yıl yüzlerce çocuk ve insanın yaralanmasına onlarca kişinin hayatını kaybetmesine değinmeyen Nevşin Mengü Almanya'da hayat bilgisi dersinde köpeklerle karşılaşınca ne yapılması gerektiğinin öğretildiğini söyledi.

MEHMET ALİ ÖNEL'DEN YANIT

Nevşin Mengü'ye cevap veren Gazeteci Mehmet Ali Önel, "Gazeteci Nevşin Mengü, başıboş köpek sorununun çözümünü bulmuş! Sokaklarda köpekler olacak diyor, sonra da insanlar köpeklerden korkuyor, köpekler kendilerini yiyecek sanıyor diyor. Almanya’da insanlara köpeklere nasıl davranacağı öğretiliyor diyor ama Almanya’da sokaklarda bir tane bile başıboş köpek bulundurulmadığını, sahipsiz köpeklerin itlaf edildiğini söylemiyor. Bu iki yüzlü gazetecilik medyanın her iki kanadında da var maalesef! Bu arada köpeklerin parçaladığı hatta diri diri yediği çocukların fotoğrafı ekte!"

gop78-nwiaauhn7-1.jpeg

ALMANYA'DAN GÖRÜNTÜLÜ YANIT

Mehmet Ali Önel, Nevşin Mengü’nün örnek gösterdiği Almanya’da otoyol güvenliğini tehlikeye atan köpeğin itlaf edildiğine dair görüntüleri paylaşarak Nevşin Mengü'nün kulaktan dolma bilgilerinin yanlış olduğunu sözler önüne serdi.

untitled-1.jpg

ÖNCE İNSANLARIN CAN GÜVENLİĞİ

Mehmet Ali Önel, Almanya'da yaşanan olayla ilgili videonun altına şunları yazdı: "Almanya'da bir köpek otobana çıkmış. Polis, can güvenliği tehlikesi oluştuğu için derhal trafiği durdurmuş. İğne ile köpeği bayıltmayı denemişler ama iğne etkili olmamış. Daha sonra köpek vurularak itlaf edilmiş ve trafik açılmış. "

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.