Aklı fikri Konyaspor’da

Aklı fikri Konyaspor’da
Konyalı kaleci Ahmet Sabri Fener, Konyaspor’dan teklif bekliyor. Elazığspor performansıyla beğenileri toplayan ve birçok kulübün transfer listesine giren Fener, gelen teklifleri Konyaspor için bekletiyor

Konya’nın yetiştirdiği başarılı kalecilerden Ahmet Sabri Fener, yeni sezonda Konyaspor forması giymek istiyor. Geride kalan sezonu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da geçiren ve buradaki performansıyla göz dolduran Konyalı file bekçisi, yeni sezonda Konyaspor ile anlaşarak hem de şehrinde hem de ailesinin yanında kalmak istiyor.

TEKLİFLERİ BEKLETİYOR

Geçtiğimiz sezonki performansıyla hem Süper Lig hem de 1. Lig ekiplerinin transfer listesine giren 26 yaşındaki file bekçisi, önceliğini Konyaspor olarak belirledi. Bonservisinin elinde olması nedeniyle birçok teklif alan başarılı kaleci, şimdilik bu teklifleri bekletiyor. Teklifleri bekletme nedeni ise Konyaspor’da oynamak istemesi. Ahmet Sabri, geçtiğimiz sezon 17 resmi maçta forma giymiş, ortaya koyduğu performansla da göz doldurmuştu.

9 GOL YİYEN KALECİYİ ALMIŞTIK

Konyaspor, geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde, 1. Lig ekiplerinden Manisaspor’un kalecisi Emrullah Şalk ile anlaşmıştı. Şalk, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Beşiktaş - Manisaspor maçında 9 gol yemiş, bu maçtan sonra Konyaspor’a gelerek Süper Lig’e yükselmesi de tiye alınmıştı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.