AKOM’dan uyarı: Konya’da bazı yollar trafiğe kapanıyor!
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), şehir genelinde sürdürülen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında Şeyh Şamil Mahallesi’nde yeni bir yağmursuyu hattı çalışması gerçekleştirileceğini duyurdu.
ÇALIŞMALAR 5 KASIM’DA BAŞLIYOR
AKOM’dan yapılan açıklamaya göre, 5 Kasım Çarşamba günü saat 08.00 itibarıyla başlayacak çalışma, Eminönü Caddesi ile Cengizhan Caddesi’nin kesişim noktasında yürütülecek. Yağmursuyu hattının yenilenmesi amacıyla yapılacak çalışmalar süresince, söz konusu kavşak trafiğe kapalı olacak.
???? YAĞMURSUYU HATTI ÇALIŞMASI VE YOL KAPANMA DUYURUSU
— Konya AKOM (@KonyaAkom) November 3, 2025
???? Yağmursuyu hattı çalışmaları kapsamında, 5 Kasım Çarşamba günü saat 8.00 itibarıyla başlayacak olan çalışma, Şeyh Şamil Mahallesi Eminönü Caddesi ile Cengizhan Caddesi birleşiminde gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, dönel… pic.twitter.com/n3bAYvu1d6

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.