AK Parti’de İlçe Başkanları Toplandı

AK Parti’de İlçe Başkanları Toplandı
AK Parti Konya İl Başkanlığı ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından ilçe başkanları ile toplantı düzenlendi

AK Parti Konya İl Başkanlığı ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından ilçe başkanları ile toplantı düzenlendi. AK Parti Konya’da İl Başkanı Hasan Angı başkanlığında ilçe başkanları ile bir toplantı düzenlendi. İl Başkanlığı’ndaki toplantıda yapılan ilçe kongreleri, yapılacak olan il kongresi ve yeni üye çalışması konuları ele alındı.

ANGI: ÜYE ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ

Görevi devreden ilçe başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür eden Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Kongreler teşkilâtlarımızda yenilenme ve tazelenme hareketidir. Bizlerde eski yeni diye bir kavram yoktur. Teşkilâtımızda bayrak yarışı vardır. Bizim partimizde makam mevkiinin bir önemi yoktur. Genel başkanımızdan mahalle başkanımıza kadar her kademe aynı görev sorumluğunu taşımaktadır. Bu gayede amacımız halkımıza hizmetin en iyisini en doğru şekilde sunmaktır. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla 81 ilimizde üye çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda 81 ilde 1 milyon yeni üye yapmayı hedefliyoruz. Konya teşkilatları olarak en yüksek sayıda üye kaydı yapmayı hedefliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.