Aksaray'da vahşet: Tecavüz edip bıçakladılar
Olay, dün akşam saatlerinde Pınar Mahallesi Kavurmacı Caddesi'nde vuku buldu . Kuaförde çalışan S.I., işten çıkıp evine gitmek üzere yürümeye start verdi . Evine yaklaşık olarak 200 metre kala genç kızın yanına bir otomobil yanaştı. Otomobilden inen 2 kişi, söylenenlere göre genç kızı zorla arabaya bindirip kaçırdı.
S.I.'yı Sağlık Beldesi yakınlarında boş bir araziye götüren saldırganlar, burada genç kıza tecavüz etti. Kızdan kurtulmak isteyen saldırganlar sopayla kafasına vurup, bıçakla boğazın ve kafasından yaralayıp ölüme terk edip firar etti .
KANLAR İÇİNDE ANA YOLA ÇIKTI
Kanlar içinde baygın düşen S.I., bir zaman akabinde kendine gelince zorlukla ana yola kadar çıkıp, önceki sürücülerden yardım talep etti . Genç kız çağrılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan S.I.'nın sıhhat durumunun iyi olduğu açıklandı .
Olay yerinde incelemede mevcut bulunan polis, verilmekte olan eşkal istikametinde şüphelilerin kimliklerini belirlemek için faaliyet başlattı. İl genelinde tüm mobesse ve yol güzergahındaki emniyet kameraları incelemeye alındı.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.