"Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor" projesi

"Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor" projesi
KONYA (AA) - "Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor" projesi kapsamında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen fuar boyunca, birçok yazar Akşehirlilerle buluşacak....

KONYA (AA) - "Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor" projesi kapsamında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen fuar boyunca, birçok yazar Akşehirlilerle buluşacak.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu'ndaki fuarın açılış töreninde, toplum olarak en büyük eksikliklerden birinin kitap okumak olduğunu söyledi.

Kitap okumayı artırmak için projeler yaptıklarını belirten Akkaya, "Bu projelerle amacımız Akşehirimizin başarısını daha da artırmak, çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak." dedi.

Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin de kitap okuyarak geleceğe yatırım yapıldığını, iyi bir eğitimin temelinde okumak olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından, fuarın açılışı yapılarak, yazarlara protokol tarafından plaket takdim edildi. Fuar, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Açılışa, İlçe Garnizon Komutanı Albay Erdal Canol, AK Parti İl Başkanı Musa Arat, AK Parti İlçe Başkanı Bahadır Örs, yazarlar, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.