Akşehir Anadolu Lisesi’nden örnek proje

Akşehir Anadolu Lisesi’nden örnek proje
Konya’nın Akşehir ilçesinde eğitim veren Anadolu Lisesi, eğitim ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bir örnek projeyi daha uygulamaya başladı.

‘Ağaçlar büyürken insanların fikirlerinin de büyümesi lazım’ sloganı ile yola çıkan okul yönetimi, okul aile birliği işbirliği ve Akşehir Orman İşletme Şefliğinin katkıları ile bu yıl okulu yeni kazanan tüm öğrencilere çam fidanı ve Mümin Sekman’ın Başarı Üniversitesi adlı kitabı hediye ediliyor. 
Proje hakkında açıklama yapan okul yönetimi, bu uygulama ile öğrencilerde ağaç sevgisini pekiştirilirken sorumluluk duygularını da artırmayı planladıklarını dile getirdiler. Ayrıca proje de kitap desteği sağlayan Okul Aile Birliğine ve fidan desteği sağlayan Akşehir Orman İşletme Şefliğine teşekkür ettiklerini dile getirdiler. Öğrenci velileri de bu örnek projeden memnun olduklarını dile getirerek okul yönetimine teşekkürlerini ifade ettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.