Akşehir'de başarılı sporcular ödüllendirilecek

Akşehir'de başarılı sporcular ödüllendirilecek
 Editör
Akşehir Belediyesi Geleneksel okçuluk, atlı okçuluk, halter ve atletizm gibi çeşitli spor dallarında Akşehir'i temsil eden başarılı sporcular için ödül töreni düzenleyecek.

Akşehir Belediyesi tarafından spora ve sporcuya destek verilmeye devam ediyor. Başarı elde eden Akşehirli sporcuların ödüllendirileceği Başarılı Sporcular Ödül Töreni 29 Aralık Cuma günü saat 14.00’te, AK Parti Konya Milletvekili Sayın Orhan Erdem’in katılımı ile Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

bsp-face-x-2.jpg

Akşehir Belediyesi tarafından, Akşehir’de faaliyet gösteren spor kulüplerinin ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılı olan sporcularını ödüllendirme geleneği devam ediyor.

Geleneksel okçuluk, atlı okçuluk, halter ve atletizm gibi çeşitli spor dallarında Konya'yı ve Türkiye'yi temsil eden başarılı sporculara Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ödül töreninde çeşitli ödüller verilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.