Akşehir'de coşkulu Öğretmeler Günü kutlaması

Akşehir'de coşkulu Öğretmeler Günü kutlaması
Akşehir'de 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle birçok etkinlikle Öğretmenler Günü kutlandı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle program düzenlendi.

Program öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu ve öğretmenler tarafından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi. Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Akşehir Kültür Merkezi'nde Akşehir Şehit Özden Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Öğretmen Günü kutlama programı gerçekleştirildi. Programa, Akşehir Kaymakamı Mehmet Özel, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçe protokolü, bazı kamu kurum müdür ve amirleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Öğretmenler Günü mesajı okundu. Ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

aksehir-ogretmenler-gun-4.jpg

aksehir-ogretmenler-gun-2.jpg

Programda; okul anasınıfı öğrencilerinin gösterisi, okul öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan "Ben Öğretmenim" isimli gösteri, Adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreni, Emekli olan öğretmenlere plaket ve belge takdimi, yarışmalarda derece yapan öğretmenlere hediye takdimi yer aldı. Programda, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'da Öğretmenler Günü münasebetiyle Akşehir'deki tüm öğretmelere farkındalık oluşturmak adına, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda bir hediye takdim etti. Hediyelerin öğretmenlere takdim edilmesi noktasında sembolik olarak Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu'na Başkan Akkaya tarafından hediyesi verildi.

aksehir-ogretmenler-gun-3.jpg

Akşehir'de coşkulu Öğretmeler Günü kutlaması

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.