Akşehir'de "Karar Senin İlk Namaz" tiyatrosu sahnelendi

Akşehir'de "Karar Senin İlk Namaz" tiyatrosu sahnelendi
KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi ve Şehr-i Beyza Gençlik Derneğinin birlikte yürüttüğü "Farkını Hisset" projesi kapsamında, İzmir Kültür Sahnesi İsmail...

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi ve Şehr-i Beyza Gençlik Derneğinin birlikte yürüttüğü "Farkını Hisset" projesi kapsamında, İzmir Kültür Sahnesi İsmail Gülnar Tiyatrosu'nun "Karar Senin İlk Namaz" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Akşehir Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut İşcan, bazı kamu kurum müdür ve amirleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Senaryosu ve yönetmenliği sanatçı İsmail Gülnar'a ait olan oyunda, alkol bağımlısı olan liseli bir gencin gördüğü kabuslar ve annesinin nasihatlarıyla olumsuz davranışları bırakıp ilk namazını kılması, başından geçenleri kızına anlatması ve bu anlatılanlardan etkilenen kızının da o gün namaza başlama kararı vermesini konu ediliyor.

İzleyiciler tarafından ilgiyle izlenen oyunun sonunda Belediye Başkanı Akkaya, oyuncuları tebrik ederek plaket takdim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.