Akşehir’de sokak basketbolu turnuvası ödül töreniyle sona erdi

Akşehir’de sokak basketbolu turnuvası ödül töreniyle sona erdi
Konya’nın Akşehir ilçe Belediyesi, Akşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Şehr-i Beyza Gençlik Derneği organizasyonuyla yapılan 2. Sokak Basketbolu Turnuvası yapılan ödül töreniyle son buldu.

Akşehir Gençlik Merkezi basketbol sahasında yapılan ödül törenine; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, Akşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Umut Bahçelievler Spor Kulübü Başkanı Özgür Camcı, Şehr-i Beyza Gençlik Derneği Üyeleri, turnuvaya katılan sporcular ve vatandaşlar katıldı.
2. Sokak Basketbolu Turnuvasının ödül töreninde bir konuşma yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, “Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz ve geçtiğimiz hafta startını verdiğimiz ikinci geleneksel sokak basketbolu turnuvamıza bu sene 25 takım ve 125 sporcu arkadaşımız ilgi gösterdi. Ben tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Turnuvamıza katılan genç doktor arkadaşlarımızı da özellikle tebrik ediyorum. Onlarda çok güzel maç sergilediler. Gençlere böyle örnek olmanız çok güzel. Bu müsabakalarımız geleneksel olarak devam edecektir. Turnuvamıza, Gençlik Merkezimiz destek veriyor, Şehr-i Beyza Gençlik Derneği’miz de desteklerini vermeye devam ediyor. Akşehir Belediyesi olarak bizlerde yoğun desteğimizi sürdürüyoruz. Ayrıca Umut Bahçelievler Spor Kulübü Başkanı Özgür Beyi de ayrıca kutlamak isterim. Böyle bir kulüp kurmuşlar ve hemen de başarıya imza atmışlar. Böyle şehrimiz için kulüp, dernek kurarak, sportif faaliyetler içerisine gençlerimizi çekerek kötü alışkanlıklardan uzak tutan tüm kulüplerimizi kutluyoruz. Günümüzde biliyorsunuz en masumu İnternet olan birçok kötü alışkanlıkları kazanma alanları var. Bu nedenle bu tür kulüpler ve spor alanları çok önemli. Bu gibi sportif faaliyetlere katılmak bile önemli bir husus olmakla beraber bir şereftir. Gençlerimizi tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” dedi.
Tören sonunda dereceye giren takımlara ve sporculara ödülleri törene katılan protokol tarafından verildi. Tören hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
2. Sokak Basketbolu Turnuvası’nda dereceye giren takımlar ve kategorileri de şöyle oluştu:
Yıldız Gençler Grubu Kızlar Takımı; 1. Umut Bahçelievler Spor A, 2. Potanın Perileri, 3. Umut Bahçelievler Spor B. Yıldız Gençler Grubu Erkekler Takımı; 1. Tayfa, 2. Dolapdere, 3. Fikirtepe. Gençler Grubu Erkekler Takımı: 1. ÖBB, 2. Asımın Nesli, 3. Altın Şehrin Çocukları. Veteranlar Grubu Erkekler Takımı; 1. Ömer Halis Demir, 2. Delikanlılar. 3 Sayılık Atış Yarışması Kızlar Birincisi; Elif Kural, 3 Sayılık Atış Yarışması Erkekler Birincisi, Ömer Yağar.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.